Experiențe împreună.
You are here:

Primul transfer din era Vintilă! Gigi Becali bagă adânc mâna în buzunar pentru a îi face pe plac noului antrenor

Primul transfer din era Vintilă! Gigi Becali bagă adânc mâna în buzunar pentru a îi face pe plac noului antrenor

FCSB

Comentarii

La doar câteva ore după instalarea lui Bogdan Argeş Vintilă pe banca celor de la FCSB, gruparea roş-albastră este la un pas să facă primul transfer cu noul principal.

Presa din Anglia scrie că Alexandru Paşcanu va ajunge în România şi va semna cu FCSB. Este vorba despre un transfer definitiv pentru care Gigi Becali ar urma să plătească 800.000 de euro.

Fotbalistul a declarat în repetate rânduri, în spaţiul public, că vrea să joace la nivel profesionist şi Becali s-a decis că îl vrea la echipă după performanţă de la Campionatul European sub 21 de ani din această vară. 

Leicester, care i-a prelungit contractul lui Paşcanu în mai, ar fi vrut să îl împrumute pe fundaşul echipei naţionalei de tineret la o echipă din Championship, însă, din câte se pare, acesta preferă o mutare în România.

FCSB ÎL VREA ŞI PE ADRIAN RUS 

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Paşcanu, dar şi pe Adrian Rus la conferinţa de presă organizată cu ocazia numirii lui Bogdan Vintilă ca antrenor principal. "Paşcanu şi cu Rus ne mai trebuie, în rest avem fundaşi centrali. Îi iau şi îi cresc, sunt jucători de echipă naţională, alţi fundaşi centrali nu găsesc. Vreau să evaluez lotul, acum credeţi că vine noul antrenor şi cumpără jucători? Banii tot la mine rămân, are lot cu care va câştiga 15-20 de meciuri la rând, cu ăştia va fi mai greu acum (n.r. Gaz Metan Mediaş) dar apoi le dăm bătaie la toţi. Când vrea bunul Dumenezeu o să semenze şi contractul, se spovedeşte şi se împărtăşeşte şi asta este filosofia mea de viaţă" a declarat latifundiarul din Pipera la prezentarea ca antrenor al lui Bogdan Vintilă

viewscnt
Articole similare