Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer din noua "eră Solskjaer" de la United. Are 21 de ani şi e considerat urmaşul lui Bale

Primul transfer din noua "eră Solskjaer" de la United. Are 21 de ani şi e considerat urmaşul lui Bale
Comentarii

Manchester United este foarte aproape de a realiza primul transfer al acestei veri. Este vorba despre mijlocaşul stânga de 21 de ani Daniel James, de la Swansea.

Deşi este cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 3 milioane de euro, gruparea de pe Old Trafford ar urma să plătească 17 milioane de euo în schimbul său, potrivit presei din Anglia. El a impresionat în sezonul recent încheiat din Championship, în care a marcat patru goluri şi a dat nouă assist-uri pentru Swansea, în 33 de meciuri.

Daniel James este internaţional de seniori al Ţării Galilor, făcându-şi debutul în noiembrie 2018, sub comanda unui alt jucător de legendă al lui United, Ryan Giggs. El are două meciuri jucate în tricoul naţionalei sale şi un gol marcat.

Manchester United pregăteşte o campanie de achiziţii spectaculoasă în această vară, în tentativa de a lupta din nou pentru titlu în Premier League. Wilfried Zaha (Crystal Palace), Declan Rice (West Ham), Jadon Sancho (Borussia Dortmund) şi Aaron Wan Bissaka (Crystal Palace) sunt şi ei pe lista lui Solskjaer. 

Afla mai multe despre: solskjaermanchester unitedtransferuri 

viewscnt
Articole similare