Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer făcut de Barcelona după demisia lui Bartomeu. Jucătorul va ajunge la iarnă pe Camp Nou

Primul transfer făcut de Barcelona după demisia lui Bartomeu. Jucătorul va ajunge la iarnă pe Camp Nou galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte primul transfer după demisia lui Josep Maria Bartomeu, care de la mijlocul săptămânii nu mai este preşedintele clubului. Un fundaş central va ajunge în iarnă pe Camp Nou.

Barcelona va face o nouă ofertă pentru Eric Garcia (19 ani), de la Manchester City, în luna ianuarie. Deşi noul preşedinte va trebui să îşi dea acceptul pentru acest transfer, este doar o formalitate până ce Barca va face o nouă ofertă pentru Garcia sau pentru alt fundaş central, din moment ce Ronald Koeman a cerut cu disperare acest transfer. 

Directorul sportiv al clubului, Ramon Planes şi Koeman lucrează pentru întărirea echipei în iarnă, iar un fundaş central este principalul target al celor doi. 

  • 27 de meciuri a jucat Eric Garcia în tricoul "cetăţenilor"
  • 20 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com


Primul transfer făcut de Barcelona după demisia lui Bartomeu. Eric Garcia la Barcelona

Barca a vrut să îl transfere pe Garcia şi în vară, însă s-a lovit de refuzul lui Manchester City. Englezii au refuzat o ultimă ofertă de 10 milioane de euro plus alte opt milioane, sub formă de bonusuri. Potrivit ESPN, City vrea 20 de milioane, în total, pentru transferul lui Garcia. 

Apărătorul în vârstă de 19 ani îşi termină contractul cu Manchester City vara viitoare. Din acest motiv, oficialii clubului catalan sunt de părere că City va mai scădea din preţ în luna ianuarie, pentru a nu îl pierde gratis pe spaniol. 

Cu toate acestea, Pep Guardiola îl doreşte în continuare la echipă pe internaţionalul spaniol: "El vrea să plece, dar poate îl seducem să semneze prelungirea contractului cu noi", a declarat tehnicianul săptămâna trecută. 

Afla mai multe despre: eric garciamanchester city 

viewscnt
Articole similare