Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer făcut de Chelsea după ce a scăpat de interdicţie. Jucătorul surpriză pe care îl aduce Lampard

Primul transfer făcut de Chelsea după ce a scăpat de interdicţie. Jucătorul surpriză pe care îl aduce Lampardgalerie foto

Premier League

Comentarii

Chelsea a rezolvat primul transfer după ce i s-a ridicat interdicţia de a face mutări şi în perioada de mercato din iarnă.

Bryan Fiabema, un jucător norvegian în vârstă de 16 ani, va ajunge la Chelsea din ianuarie, informează Goal.com. Fotbalistul vine de la Tromso, echipă pentru care a debutat în luna iulie. 

El a fost în probe la Chelsea şi i-a impresionat pe antrenorii din academia londonezilor, astfel că va fi adus să joace pentru echipele de tineret. Fiabema este deja cotat la 100.000 de euro şi a reprezentat Norvegia la reprezentativa de sub 17 ani. 


Bryan Fiabema este cel din dreapta

În contextul în care Lampard a folosit mai mulţi jucători tineri în acest sezon, este de aşteptat să nu treacă mult până când norvegianul îşi va face apariţia în prima echipă. Mason Mount, Tammy Abraham şi Fikayo Tomori sunt trei jucători englezi, tineri, care sunt titulari de bază în acest sezon, sub comanda lui Frank Lampard. 

Cu toate acestea, Chelsea va face şi transferuri cu nume în iarnă. Pe lista lui Lampard se află Jadon Sancho, Wilfried Zaha, Samuel Chukwueze sau Timo Werner. Totdată, Chelsea se va despărţi şi de jucători precum Giroud, Marcos Alonso sau Pedro. 

Afla mai multe despre: chelseafrank lampard 

viewscnt
Articole similare