Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer făcut de Dinamo. Rednic: ”A venit astăzi!” Ce spune despre Logan, Locigno şi Diabate

Primul transfer făcut de Dinamo. Rednic: ”A venit astăzi!” Ce spune despre Logan, Locigno şi Diabate

Cupa României

Comentarii

Mircea Rednic a anunţat că Logan Baily, Sebastien Locigno şi Zie Diabate nu vor veni la Dinamo. În schimb, antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că Naser Aliji a ajuns la Bucureşti şi urmează să semneze.

Dinamo a fost eliminată din optimile Cupei României de Csikszereda, o echipă de Liga a 3-a şi Mircea Rednic este mai decis ca oricând să reformeze lotul. ”Puriul” a anunţat că fundaşul stânga Naser Aliji urmează să semneze, dar a negat că s-a discutat în vreun moment despre Logan Bailly, Sebastien Locigno şi Zie Diabate.

”Asta e vorba de lipsă de profesionalism. Dacă tu suni la Mouscron... Ei pe ăstia i-am dat afara (n.r. pe Logan Bailly şi pe Sebastien Locigno). Îi dau afară şi îi aduc la Dinamo? Diabate joacă în Franţa. Anul trecut au ratat promovarea în prima ligă, are salairiu de minimum 20 de mii. Azi a venit un fundaş stânga. (n.r întrebat cum îl cheamă) Nu mai ştiu (râde)... o să-l aflaţi când semnează. A venit în ţară. O să mai vină încă doi. O să mai vină încă doi şi o să vina, şi trebuie să vină, că lucrurile nu sunt în regulă. Unii nu înţeleg ce înseamna Dinamo. Poate se bucura că iau un salariu bun. Eu n-am nevoie. Prefer jucători care vor să câştige, câştigând meciuri, nu având salariul bun şi să stea...”, a declarat Mircea Rednic.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicnaser alijicupa romanieicsikszereda 

viewscnt
Articole similare