Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer la FCSB? Mihai Stoica anunţă: ”Suntem în discuţii pentru un număr 9”. Alţi doi jucători ar urma să fie transferaţi

Primul transfer la FCSB? Mihai Stoica anunţă: ”Suntem în discuţii pentru un număr 9”. Alţi doi jucători ar urma să fie transferaţi

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB este în negocieri avansate pentru transferul unui atacant. De asemenea, managerul sportiv al FCSB-ului susţine că patronul îşi doreşte şi doi fundaşi centrali.

FCSB lucrează la planul pentru sezonul viitor. Oficialii clubului lucrează în această perioadă conturarea lotului şi Mihai Stoica anunţă că sunt discuţii avansate pentru un atacant. Campania de transferuri ar urma să continue cu încă doi fundaşi centrali.

Mihai Stoica anunţă: ”Suntem în discuţii pentru un număr 9”

Managerul sportiv al FCSB-ului a intrat, în această dimineaţă, în dialog cu fanii, pe pagina de Facebook a FCSB-ului. Mai mulţi suporteri i-au reproşat faptul că Toni Petrea nu are pe acest final de sezon un lot suficient de consistent pentru a ţine ritmul în lupta pentru titlu.

Mihai Stoica a explicat motivele pentru care soluţiile au devenit tot mai puţine pe acest final de sezon şi a anunţat că FCSB se va întări imediat ce fereastra de transferuri va fi deschisă:

”(n.r. ironic) Cumpărăm ce găsim. Suntem în discuţii pentru un număr 9, vrem şi un fundaş central, doi fundaşi centrali. Lotul nu e slab. La începutul acestui campion am considerat că avem jucători de atac cu care luăm campionatul. Man, Moruţan, Olaru, Coman, Tănase. Dacă lipseşte vreunul, puteam avea probleme.

După plecarea lui Man, şansele noastre au scăzut, dar oferta a fost ca din filme. Nu poţi bloca jucătorul, nu poţi refuza o sumă record pentru fotbalul românesc. L-am câştigat pe Octavian Popescu. Din toţi jucătorii amintiţi mai devreme, juca doar Tănase, iar la Botoşani nici măcar el nu a jucat. Accidentările nu au fost generate de greşeli în procesul de pregătire”, a declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali a declarat zilele trecute că vrea să facă 4-5 transferuri în această vară, însă 2 dintre aceşti jucători ar urma să fie tineri de perspectivă.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare