Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer MARE al lui Răzvan Lucescu la Al Hilal! În 2016 a fost pe lista Barcelonei. De ce a picat mutarea

Primul transfer MARE al lui Răzvan Lucescu la Al Hilal! În 2016 a fost pe lista Barcelonei. De ce a picat mutareagalerie foto
Comentarii

Internaţionalul peruan, Andre Carillo va juca şi în sezonul viitor la Al Hilal, de această dată sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Presa portugheză confirmă că Al Hilal îl păstrează pe Andre Carillo şi în sezonul viitor. A BOLA anunţă că Al Hilal a vrut să-l cumpere definitiv pe Carillo, dar saudiţii nu s-au înţeles la bani cu Benfica Lisabona, club de care peruanul aparţine.

În cele din urmă, cele două cluburi s-au înţeles pentru împrumutul pentru încă un sezon al jucătorului în Arabia Saudită. Răzvan Lucescu a insistat ca Andre Carillo Diaz să rămână la noua sa echipă.

În 2016 a fost propus Barcelonei!

Considerat un mare talent în ţara sa natală, Andre Carillo a ajuns în Europa în 2011 la Sporting Lisabona. Nu a lăsat deloc o impresie rea şi a evoluat constant, atât pentru ”lei” cât şi pentru naţionala ţării sale.

În 2016 El Mundo Deportivo scria că FC Barcelona a discutat transferul său, după ce peruanul a fost propus clubului catalan. Sevilla şi Valencia au vrut şi ele să-l aduc sub formă de împrumut, dar în cele din urmă, peruanul a ajuns la Benfica în calitate de jucător liber. Se pare că echipele din Spania interesate de el nu au fost de acord cu comisioanele agenţilor săi. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescuandre carillo 

viewscnt
Articole similare