Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl face la Kayserispor: ”A fost elevul lui, au ajuns la un acord”. Ce jucător merge în Turcia

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl face la Kayserispor: ”A fost elevul lui, au ajuns la un acord”. Ce jucător merge în Turcia

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu face primul transfer la Kayserispor, echipă cu care a ajuns la un acord. Echipa din Turcia s-ar fi înţeles cu Damjan Djokovic, unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a ajuns la un acord cu cei de la Kayserispor, ultimul loc din campionatul Turciei. Contractul este până în vară şi obiectivul principal este salvarea de la retrogradare. Însă Dan Petrescu are nevoie de întăriri pentru a reuşi să scoată echipa din zona retrogradării. Se pare că Dan Petrescu a reuşit deja o mutare, transferul lui Damjan Djokovic, pe care l-a avut elev la CFR Cluj.

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl face la Kayserispor

Dan Petrescu nu are prea mult timp la dispoziţie, astfel că va încerca să transfere jucători alături de care a mai lucrat, care să-l ajute să-şi impună mai uşor şi mai repede filosofia de joc. În acest context, Dan Petrescu ar fi reuşit deja primul transfer la Kayserispor.

Contul de Twitter Transfer Merkezi, care are peste 250.000 de fani, anunţă că cei de la Kayserispor au ajuns la un acord pentru transferul lui Damjan Djokovic. Croatul în vârstă de 30 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj şi cele mai bune evoluţii le-a avut cu Dan Petrescu antrenor.



”Kayserispor a ajuns la un acord pentru mijlocaşul croat Damjan Djokovic, care joacă în tricoul lui CFR Cluj. Djokovic este fost elev al lui Dan Petrescu, noul antrenor al lui Kayserispor”, anunţă sursa citată.

Damjan Djokovic mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2022, însă nu sunt oferit detalii despre vreo sumă de transfer.

Dan Petrescu a ajuns la un acord cu Kayserispor: ”Eu aşa ştiu”

Marius Şumudică, fost antrenor la Kayserispor, susţine că Dan Petrescu ar urma să ajungă astăzi (n.r. miercuri) în Turcia. Însă antrenorul lui Gaziantep susţine că Dan Petrescu are o misiune extrem de dificilă la Kayserispor şi are nevoie urgentă de transferuri:

”Din câte ştiu, mâine (n.r miercuri) ar trebui să ajungă [...] Dacă nu fac transferuri, e greu să se salveze. Şi aşa, cu 4-5 jucători pe care vrea s-o aducă, e greu”, a spus Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Se pare că Dan Petrescu n-a stat prea mult pe gânduri şi a reuşit deja un prim transfer la Kayserispor, Damjan Djokovic, de la CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare