Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pentru Dinamo! Ce atacant încearcă să aducă Gigi Mulţescu în „Ştefan cel Mare”

Primul transfer pentru Dinamo! Ce atacant încearcă să aducă Gigi Mulţescu în „Ştefan cel Mare”

Superliga

Comentarii

Dinamo se zbate în subsolul clasamentului. Echipa l-a numit antrenor principal pe Gigi Mulţescu, care încearcă să găsească soluţii pentru a îmbunătăţii lotul din mers.

Mulţescu a pus ochii pe un atacant sârb, Nemajna Petrovic, care ar putea aduce un plus în ofensivă. „Câini” au cifre dezastruoase în atac, au reuşit să marcheze doar două goluri în ultimele 8 etape.

Din primele informaţii oferite de gsp.ro, Dinamo testează un atacant sârb, născut în Elveţia, Nemanja Petrovic, care a bifat o selecţie la selecţionata U15 a ţării sale.

Conform surselor GSP, fotbalistul de 23 de ani urmează să fie verificat de staff-ul lui Gigi Mulţescu în următoarea perioadă, pentru a vedea dacă se impune transferul. Jucătorul s-a despărţit anul trecut, în vară, de Linth (liga a 4-a din Elveţia).

Atacantul a mai jucat la următoarele echipei:  FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich şi Linth.

DDB: "Dinamo, obligatoriu în Liga 1, pentru a nu pierde patrimoniul"

Fanii-acţionari s-au lupta în acest sezon, pentru a ţine clubul de suflet în viaţă, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero.

Totuşi, problemele nu se mai opresc pentru "câini". Problemele apar de peste tot. Pe lângă dificultăţile financiare, acum clubul e ameninţat şi de o posibilă retrogradare, ceea ce ar însemna un dezastru.

Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, poziţie care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1.

Afla mai multe despre: dinamogigi multescunemajna petrovic 

viewscnt
Articole similare