Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pentru Universitatea Craiova după accidentarea HORROR a lui Koljic. Oltenii dau marea lovitură în Liga I

Primul transfer pentru Universitatea Craiova după accidentarea HORROR a lui Koljic. Oltenii dau marea lovitură în Liga I
Comentarii

Universitatea Craiova are un start perfect de sezon, iar în primele şase meciuri a obţinut victorii pe linie. Însă oltenii şi-au pierdut golgheterul, astfel că oficialii clubului au început să caute jucători pentru zona ofensivă.

Universitatea Craiova a primit o lovitură dură în meciul câştigat cu 1-0 în faţa celor de la Poli Iaşi. Deşi au şase victorii din tot atâtea meciuri disputate în Liga I, oltenii n-au putut să se bucure de succesul înregistrat în faţa echipei lui Daniel Pancu.

Elvir Koljic a suferit o accidentare teribilă, după o intrare dură a lui Mihalache. Atacantul bosniac va fi operat duminică, iar oficialii oltenilor au anunţat că speră să îl recupereze pe Koljic până în februarie 2021.

Primul transfer pentru Universitatea Craiova după accidentarea lui Koljic. Oltenii îl vor pe Măţan

"Începem sâmbăta într-o notă optimistă. <<Dragonul>> nostru va fi operat în cursul zilei de mâine şi primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi aşteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!", a scris Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

Pe lângă accidentarea lui Koljic, Universitatea Craiova l-a pierdut şi pe Valentin Mihăilă. Oltenii l-au vândut pe tânărul mijlocaş în Serie A, la Parma, astfel că acum caută soluţii pentru zona ofensivă. Liderul din Liga I a demarat deja negocierile cu FC Viitorul pentru aducerea lui Alexandrau Măţan.

Mijlocaşul de 21 de ani s-a întors la echipa lui Gheorghe Hagi, în vara acestui an, după un împrumut la FC Voluntari, iar în cele patru meciuri jucate pentru constănţeni în noul sezon, a oferit o pasă decisivă.

  • 550 de mii de euro este cota lui Măţan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovakoljic 

viewscnt
Articole similare