Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer pregătit de Arsenal în "era" Arteta. "Tunarii" oferă bani plus un jucător în schimbul fotbalistului unei rivale din Premier League

Primul transfer pregătit de Arsenal în "era" Arteta. "Tunarii" oferă bani plus un jucător în schimbul fotbalistului unei rivale din Premier League

Arsenal

Comentarii

Arsenal pregăteşte primul transfer din "era" Mikel Arteta. Noul antrenor al "tunarilor" şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa de mercato, iar şefii de pe Emirates sunt gata să achite bani plus un jucător în schimb.

"Tunarii" l-au pus în funcţie, oficial, pe Mikel Arteta, fostul secunde al lui Pep Guardiola la Manchester City. Bascul i-a luat locul lui Unai Emery şi a intrat repede "în pâine". Cu câteva zile înainte de deschiderea perioadei de transferuri, Arteta a cerut şefilor săi să-l transfere pe Wilfried Ndidi (23 de ani), mijlocaşul defensiv al celor de la Leicester City, surpriza acestui sezon din Premier League.

Presa din Anglia a aflat intenţiile lui Mikel Arteta. Potrivit The Guardian, Arsenal pregăteşte o ofertă de 47 milioane de euro plus jucătorul Granit Xhaka pentru aducerea mijlocaşului defensiv de la Leicester. Xhaka era unul dintre preferaţii lui Emery, fostul antrenor al lui Arsenal, dar era hulit de fani.

Ndidi a ajuns la Leicester în 2016, după ce formaţia de pe King Power Stadium le-a plătit celor de la Genk 17,6 milioane de lire pentru aducerea jucătorului nigerian. La 23 de ani, Ndidi a devenit om de bază în echipa lui Brendan Rodgers. Ndidi joacă pe postul de mijlocaş defensiv, iar evoluţiile sale se pare că i-au impresionat pe oficialii lui Arsenal. 121 de apariţii a bifat Wilfred Ndidi pentru Leicester, perioadă în care a şi înscris de opt ori.

Leicester e surpriza sezonului în Premier League. "Vulpile" se află pe locul doi în clasament, cu 39 de puncte strânse în 17 etape, la zece lungimi distanţă în spatele liderului Liverpool. Cele două formaţii se vor întâlni chiar în următoarea etapă, de Boxing Day, joi, de la 22:00.

 

Afla mai multe despre: arsenaltransferwilfried ndidi 

viewscnt
Articole similare