Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul TUN al lui Quique Setien! Barca câştigă marele război cu Real Madrid pentru un super jucător. Transfer de senzaţie pe Camp Nou

Primul TUN al lui Quique Setien! Barca câştigă marele război cu Real Madrid pentru un super jucător. Transfer de senzaţie pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Sosirea lui Quique Setien la Barcelona produce un adevărat şoc pe piaţa transferurilor.

Ca şi înţeles cu Real Madrid, internaţionalul spaniol, Fabian Ruiz are şanse mult mai mari acum să ajungă la Barcelona! Cel puţin asta susţine presa din Spania, care a intrat in posesia unor informaţii noi, care l-au făcut pe Ruiz să se răzgândească.

Fabian Ruiz la Barcelona! Catalanii câştigă duelul cu marea rivală, Real Madrid

Noul antrenor al Barcelonei, Quique Setien ar urma să fie decisiv in transferul lui Fabian Ruiz de la Napoli pe Camp Nou, susţine presa spaniolă. Jurnalistul Jose Alvarez de la El Chiringuito confirmă faptul că interesele lui Fabian s-au schimbat brusc, după această mutare.

"Quique Setien este cel mai bun antrenor cu care am lucrat" a explicat Ruiz, recent intr-un interviu, un detaliu pe care presa iberică îl subliniază când vine vorba despre transferul ca şi perfectat conform mai multor surse de Real Madrid.

Ruiz a lucrat sub comanda lui Setien la Betis Sevilla, iar Barcelona este acum favorită la achiziţionarea sa.

În vârstă de 23 de ani, Fabian Ruiz Pena este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători spanioli ai momentului. El a fost promovat în 2014 la prima echipă a lui Betis şi a explodat sub comanda lui Setien, fost antrenor al grupării andaluze. În 2019 a debutat în naţionala mare a Spaniei, pentru care a jucat deja 6 meciuri şi a marcat un gol, pe Wanda Metropolitano, contra României. La Napoli, Ruiz se află la cel de-al doilea sezon. A marcat 8 goluri în 62 de meciuri, mai multe decât în patru sezoane disputate in tricoul formaţiei spaniole, Betis Sevilla.

Afla mai multe despre: quique setienfc barcelona,  

viewscnt
Articole similare