Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul verdict în cazul accidentării lui Koljici: "Azi face RMN, dar credem că e vorba de ruptură musculară!"

Primul verdict în cazul accidentării lui Koljici: "Azi face RMN, dar credem că e vorba de ruptură musculară!"
Comentarii

Vârful de 23 de ani s-a accidentat grav la debutul lui într-un meci oficial la naţionala Bosniei: e suspect de ruptură musculară şi are şanse mici să joace în confruntarea dintre FCSB şi Craiova, de duminică, în direct la Telekom Sport

Elvir Koljici, 23 de ani, s-a accidentat la ultima partidă a echipei naţionale şi sunt şanse mici să fie recuperat până duminică seară.  Atacantul va face astăzi un RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea, dar surse medicale din cadrul echipei spun că e posibil să fie vorba de o ruptură musculară, ceea ce înseamnă că nu va juca în meciul cu FCSB de pe Arena Naţională.

Koljici e cotat la un milion de euro conform siteului transfermarkt.de, iar în actualul sezon are 13 goluri şi 2 pase de gol. Locul acestuia în partida de la Bucureşti poate fi luat de Carlos Fortes sau Andrei Cristea, fotbalişti care împreună nu au numărul de goluri reuşite de bosniac. Speriaţi de accidentare, după ce medicii i-au acordat primele îngrijiri pe teren, Elvir a fost transportat de urgenţă la spital.

Inclusiv selecţionerul Bosniei, Robert Prosinecki, a declarat imediat după meci că nu va mai conta pe atacant în meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2020: "Îmi pare rău pentru Koljici. Accidentarea îl face indisponibil pentru următorul meci, unul foarte important, cu Grecia".

Afla mai multe despre: koljici 

viewscnt
Articole similare