Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul verdict pentru Benzar, după ce a fost băgat în spital de Abdallah: ”Aproximativ cinci centimetri”. Ce anume a suferit jucătorul de la Botoşani

Primul verdict pentru Benzar, după ce a fost băgat în spital de Abdallah: ”Aproximativ cinci centimetri”. Ce anume a suferit jucătorul de la Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

A venit primul verdict în cazul lui Romario Benzar (32 de ani), accidentat grav la finalul primei reprize a meciului dintre FC Botoşani şi Dinamo.

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoşani, scor 1-2,  în etapa a şasea din play-out-ul Superligii României.

Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 - autogol) şi Mailat (90+1). Golul dinamoviştilor a fost înscris de Selmani, în minutul 45+2.

A fost un meci plin de tensiune, atât pe teren, cât şi la marginea lui, acolo unde antrenorul Bogdan Andone a fost extrem de agresiv la adresa ”centralului” George Găman.

Dar faza care a rupt echilibrul numeric pe teren a avut loc în prelungirile primei reprize, atunci când Hakim Abdallah a avut un atac grosolan asupra lui Romario Benzar.

Atacantul lui Dinamo l-a lovit cu piciorul în cap pe fundaşul de la Botoşani şi a fost eliminat direct de arbitrul de centru. 

Cum se simte Benzar: ”A fost transportat la Urgenţe”

Benzar a suferit o accidentare gravă în urma faultului violent făcut de Abdallah. A primit îngirjiri medicale imediat şi a fost scos cu ambulanţa de pe teren, având un guler cervical aplicat deja.

A fost transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii, iar la scurt timp a venit şi primul verdict cu privire situaţia accidentării lui Benzar.

“A suferit un traumatim cranio-cerebral acut deschis, cu o plagă zdrobită parietală, de aproximativ cinci centimetri. A fost transportat la Urgenţe pentru investigaţii imagistice de specialitate”, a declarat medicul Eduard Gurău, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, conform Monitorul de Botoşani.

În clasament, în urma acestui rezultat, FC Botoşani este pe locul 13, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo pe locul 15, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: romario benzarbotosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare