Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prin ce momente grele a trecut Valentin Cojocaru: „În fotbal sunt multe interese, aşa au încercat să îl elimine”. Tatăl portarului a dat tot din casă

Prin ce momente grele a trecut Valentin Cojocaru: „În fotbal sunt multe interese, aşa au încercat să îl elimine”. Tatăl portarului a dat tot din casă

Superliga

Comentarii

Valentin Cojocaru (25 de ani) l-a convins pe Mircea Rednic şi este titular în poarta celor de la FC Viitorul.

Cojocaru a trecut prin momente extrem de dificile în cariera sa, însă fotbalistul nu a renunţat la visul său. Cojocaru s-a întors în România în 2018, la Viitorul şi şi-a relansat cariera, după ce n-a prins vreun meci pentru Crotone, Frosinone şi Apollon Limassol.

Tatăl jucătorului a dat tot din casă şi a povestit prin ce momente grele a trecut portarul şi cum fotbalul românesc este uneori nedrept. „După vârsta de 19 ani a fost împiedicat să progreseze. Da, în mod intenţionat, cu rea credinţă. În fotbal sunt multe interese, iar Valentin a decis să meargă înainte de unul singur. Din cauza asta a avut mult de pătimit. Din acel moment, patronul a primit doar informaţii eronate despre el. În acelaşi timp, la TV, veşnicele trompete de serviciu spuneau “iarăşi a greşit Cojocaru”, iar el nici nu jucase. Atunci când Valentin s-a întors din Italia, un fost mare portar spunea “Cojocaru e terminat”. Ei bine, uite că nu a fost chiar aşa. Ştiu foarte multe lucruri, încerc să mă abţin. Au trimis italienilor poze indecente cu femei goale care urmau sa ajungă în paturile lor dacă nu il bagau să joace, să îl elimine. Pentru un părinte este foarte greu de suportat, noi ne-am consumat enorm, chiar mai mult decât el. Valentin şi-a văzut de drumul lui, nu a băgat în seamă şicanele, răutăţile, piedicile”, a povestit pentru playsport.ro, tatăl lui Valentin Cojocaru.


FC Viitorul are un meci important în următoarea etapă, formaţia se va duela, în deplasare, cu Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 21:00.

  • 700.000 € este cota de piaţă a lui Valentin Cojocaru, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: valentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare