Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principala ţintă a lui Horia Tecău după anunţul retragerii: "Bineînţeles, îmi doresc acest lucru. M-am dedicat tenisul foarte mult timp"

Principala ţintă a lui Horia Tecău după anunţul retragerii: "Bineînţeles, îmi doresc acest lucru. M-am dedicat tenisul foarte mult timp"

Tenis

Comentarii

Horia Tecău a vorbit pentru prima dată, după ce şi-a anunţat retragerea din activitate. Acum, cel mai important obiectiv pentru fostul câştigător de Wimbledon este întemeierea unei familii.

După 11 ani petrecuţi în topul circuitului de dublu, Horia Tecău a decis să se retragă. Românul abia s-a întors de la Turneul Campionilor, ultima competiţie ATP din carieră. Tecău a câştigat 38 de titluri, printre care unul la Wimbledon şi unul la Roland Garros. 

"Simt că am nevoie de o pauză, am nevoie de o resetare. Trebuie să încep să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă. Până acum am văzut totul doar din postura de jucător şi tot timpul am căutat să fiu la un nivel bun din toate punctele de vedere. Acum lucrurile se schimbă. Abia aşteptă după această pauză să văd exact ce simt să fac, pentru că sunt un om activ. Această pauză nu va dura foarte mult şi imediat voi face alte lucruri care îmi fac plăcere.

Bineînţeles, îmi doresc şi o familie. Cred că viaţa personală e pe primul loc în acest moment. Am fost plecat mult timp, am fost plecat mulţi ani. M-am dedicat tenisului de foarte devreme într-un mod foarte intens, dar acum chiar simt nevoia de o pauză" , a spus Horia Tecău.

Tecău va juca tenis de performanţă pentru ultima dată în carieră la finalul acestei luni, în Cupa Davis. Jucătorul de 36 de ani speră si aibă parte de fani în tribune contra echipei din Peru.

"Bineînţeles că îmi doresc să avem fani în tribune. Suporterii au fost foarte importanţi în cariera mea, în special la meciurile de acasă din Cupa Davis. De când nu mai avem un turneu de nivel foarte înalt, fanii îmi lipsesc foarte mult. Iar într-o carieră atât de lungă am strâns o bază de susţinători foarte dragă şi m-aş bucura dacă ar putea să-mi urmărească un ultim meci la Cluj" , a mai spus Tecău.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: tecau 

viewscnt
Articole similare