Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalii vinovaţi la golul marcat de Alexandru Albu, în Rapid- FCSB 1-0: ”Prea uşor a fost străpunsă apărarea”

Principalii vinovaţi la golul marcat de Alexandru Albu, în Rapid- FCSB 1-0: ”Prea uşor a fost străpunsă apărarea”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional român Florin Răducioiu (53 de ani) a identificat cei doi mari vinovaţi de la FCSB, la golul marcat de Alexandru Albu, în derby-ul cu Rapid.

  • Rapid s-a impus în faţa celor de la FCSB, scor 1-0, duminică seară, într-o partidă din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

Florin Răducioiu, după Rapid - FCSB: ”Prea uşor a fost străpunsă apărarea”

Rapidul a marcat golul victorie în minutul 21, la fază desfăşurată în viteză, pe flancul stânga al atacului. 

Florin Răducioiu consideră că golul ar fi putut fi evitat, dacă Deian Sorescu şi Adrian Şut şi-ar fi îndeplinit cu brio sarcinile defensive.

Deian Sorescu l-a pierdut din marcaj pe Funsho, iar apoi nu i-a mai putut bloca centrarea pentru Albu. Este dublat de Dawa, încearcă să se facă util în centrul defensivei, dar nici acolo nu are busolă.

În plus, Adrian Şut nu s-a repliat suficient de rapid şi nici nu s-a plasat bine, pentru a-l închide pe Albu. Rapidistul a şutat la colţul scurt, fără şanse pentru Ştefan Târnovanu.

”Radu” consideră că FCSB greşeşte atunci când îl foloseşte pe Deian Sorescu în postura de fundaş dreapta, fiind mijlocaş dreapta/stânga de meserie.

E o acţiune rapidă. Se desfăşoară pe partea stângă. Dar e o mare greşeală a jucătorilor de la FCSB. Practic, Sorescu şi Şut.

Care ar trebui să fie imediat acolo la Albu, care liber marchează fără probleme. Prea uşor a străpuns apărarea cu această pasă. Sorescu era pur şi simplu… Eu v-am şi spus. Sorescu nu este apărător. Sorescu nu are această calitate. Olaru, la fel…”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

În urma acestui rezultat, Rapidul rămâne pe locul 5 în Superligă, cu 31 de puncte, iar FCSB se menţine pe locul 3, cu 37 de puncte.

”Roş-albaştrii” au ratat şansa de a urca pe locul secund al ierarhiei, la două puncte de liderul Farul Constanţa.

VIDEO: Golul marcat de Alexandru Albu

 

Afla mai multe despre: alexandru alburapid - fcsbdeian sorescuflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare