Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalul favorit de la Australian Open, sârbul Novak Djokovic, nu ştie dacă va mai putea continua turneul după accidentare

Principalul favorit de la Australian Open, sârbul Novak Djokovic, nu ştie dacă va mai putea continua turneul după accidentaregalerie foto

Tenis

Comentarii

"Sunt un pic îngrijorat, cred că este o întindere." a spus sârbul imediat după finalul meciului. Duminică este programat următorul meci pentru Djokovic la Melbourne.

Sârbul Novak Djokovic, principal favorit în turneul masculin, nu ştie dacă va putea să joace următoarea partidă pe care o are în turul 4 pe tabloul masculin.

Acesta s-a impus în 5 seturi după un meci maraton în faţa americanului Taylor Fritz. Meciul curgea în favoarea sârbului, care conducea pe tabelă cu 2-0 la seturi. În setul 3, la scorul de 1-1, acesta a suferit o uşoară accidentare la şold. Au urmat două seturi pierdute de sârb la 3 şi la 4. Meciul curgea în favoarea americanului, dar înaintea setului decisiv, organizatorii au fost nevoiţi să evacueze arena de spectatori după ce Australia a intrat în lockdown începând cu ora 0:00 (ora Australiei). Cei doi jucători au mers la vestiare, iar Djokovic a revenit ceva mai bine pe teren. Chiar dacă însă se vedea că suferă din cauza accidentării, acesta a reuşit să se impună în setul decisiv cu 6-2 pe un joc ceva mai slab al adversarului.

"Sunt un pic îngrijorat, cred că este o întindere." a spus sârbul imediat după finalul meciului. Duminică este programat următorul meci pentru Djokovic la Melbourne.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare