Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalul obiectiv al lui Rangers în finalul sezonului. Ianis Hagi: "Nu putem câştiga mereu cu 5-0. Un alt aspect e important"

Principalul obiectiv al lui Rangers în finalul sezonului. Ianis Hagi: "Nu putem câştiga mereu cu 5-0. Un alt aspect e important"
Comentarii

Lider autoritar în campionatul Scoţiei, Rangers se pregăteşte acum pentru deplasarea de la Livingston.

''Într-un sezon, nu poţi câştiga mereu cu 3, 4, 5-0. Vor fi mereu meciuri dificile, dar totul se rezumă la a câştiga cu 1-0 şi a-ţi face treaba. Cel mai important lucru e de fiecare dată să iei cele trei puncte'', a spus Hagi, potrivit contului de Twitter al clubului.

Ianis Hagi a subliniat şi că echipa se află într-o formă fizică foarte bună, iar jucătorii încheie meciurile în forţă, fapt demonstrat şi la meciul cu Antwerp din Europa League (5-2), în care Rangers a înscris de două ori în ultimul sfert de oră.

''S-a văzut mentalitatea noastră şi în Europa League, nu contează contra cui jucăm, mergem la victorie. Staff-ul pregăteşte jocul, iar noi vor fi gata de meci'', a concluzionat Hagi.

Rangers va juca miercuri în deplasare cu Livingston FC, echipă clasată pe locul al cincilea, în etapa a 30-a din Premiership.

Rangers conduce în clasament, cu 82 de puncte, având un avans de 15 puncte (şi un meci mai puţin) faţă de următoarea clasată, marea rivală Celtic.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare