Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalul obiectiv al Simonei în 2021. Ce e mai important pentru Halep decât un titlu de Grand Slam: "Sper să reuşesc"

Principalul obiectiv al Simonei în 2021. Ce e mai important pentru Halep decât un titlu de Grand Slam: "Sper să reuşesc"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep nu va mai merge la Cluj-Napoca pentru duelul cu Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a ”Billie Jean King Cup”, care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Rămasă la Bucureşti pentru a se recupera în urma unei accidentări, Simona Halep a dezvăluit care este principalul său obiectiv în 2021.

"Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut. Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării.

Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan. Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv" , a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare