Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principalul pericol pentru poarta CFR-ului. Cine este Mirko Ivanic, fotbalistul de 6.5 milioane de la Steaua Roşie

Principalul pericol pentru poarta CFR-ului. Cine este Mirko Ivanic, fotbalistul de 6.5 milioane de la Steaua Roşie

UEFA Europa League

Comentarii

Campioana României joacă marţi seara, de la ora 22:00, contra formaţiei Steaua Roşie Belgrad. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Europa, învinsa, în grupele Conference League.

Mirko Ivanic, principalul pericol pentru poarta CFR-ului

Steaua Roşie Belgrad are mai mulţi jucători periculoşi pentru defensiva echipei lui Marius Şumudică, dar între ei se remarcă Mirko Ivanic.

Internaţionalul muntenegrean joacă la Steaua Roşie Belgrad in 2019, el fiind achiziţionat pentru 1.3 milioane de euro de la BATE Borisov.

Ivanic a fost cel mai bun marcator al echipei sale în sezonul trecut, reuşind 19 goluri în toate competiţiile. Totodată, mijlocaşul a oferit nu mai puţin de 15 pase decisive pentru coechipierii săi.

Mirko Ivanic are parte şi de un debut foarte bun de sezon în actuala stagiune. În primele opt meciuri disputate în campionat şi preliminariile UEFA Champions League, Ivanic a marcat de trei ori.

El are 15 selecţii în prima reprezentativă a Muntenegrului pentru care a marcat un gol într-o partidă disputată la Podgorica, contra Turciei. Fost câştigător al Cupei Serbiei cu Vojvodina şi campion în trei rânduri în Belarus, Mirko Ivanic a cucerit deja trei titluri şi cu Steaua Roşie, dar şi Cupa Serbiei în sezonul trecut.

Steaua Roşie, investiţii importante în achiziţii în ultimii ani

Condusă în prezent de Dejan Stankovic, Steaua Roşie Belgrad pare să fie echipa numărul 1 din campionat în ultimii ani.

Campania de achiziţii a sârbilor a fost una impresionantă începând din sezonul 2017/2018.

În acel sezon, sârbii au aruncat 5.5 milioane de euro în achiziţii, Nemanja Radonjic fiind achiziţionat pentru 3 milioane de euro. Şi nu s-au oprit aici. În stagiunea următoare, Steaua Roşie Belgrad a investit 10.5 milioane de euro în transferuri, una dintre achiziţii fiind Mirko Ivanic, de la Bate Borisov.

A urmat campania de transferuri din sezonul 2019/2020, una în care Steaua Roşie a investit 7 milioane de euro, transferând jucători ca Mateo Garcia (Las Palmas), Milos Degenek (Al Hilal) şi Rajiv van La Parra (Huddersfield). Înainte de sezonul trecut, sârbii au aruncat pe achiziţii doar 1.5 milioane de euro, pentru ca în această vară să investească doar 100 de mii de euro, cea mai mică sumă investită în achiziţii în ultimii ani.

În total, din sezonul 2017/2018 până în prezent, Steaua Roşie a investit 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: mirko ivanic 

viewscnt
Articole similare