Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prins în ”infernul” din Italia, Ionuţ Radu rămâne optimist: ”Când totul va trece, vom preţui fiecare lucru mărunt”

Prins în ”infernul” din Italia, Ionuţ Radu rămâne optimist: ”Când totul va trece, vom preţui fiecare lucru mărunt”

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu este unul dintre jucătorii români care a rămas în Italia, ţara europeană cea mai afectată de pandemia de coronavirus. Portarul celor de la Parma şi-a încurajat fanii cu un mesaj emoţionant postat pe o reţea de socializare.

Ionuţ Radu nu şi-a pierdut optimismul, chiar dacă acum se află în Italia, ţara din Europa cu cele mai multe cazuri de infectări cu noul coronavirus. 74.386 de persoane au fost depistate pozitiv până acum, iar numărul deceselor cauzate de acest virus a sărit de 7.500 în Peninsulă. 

Internaţionalul român le-a transmis fanilor un mesaj de încurajare: ”Este o situaţie complicată la care, cu siguranţă, nimeni nu se aştepta şi pentru care ar trebui să fim dispuşi să facem anumite ”sacrificii”. Totuşi, ar trebui să fim capabili să vedem şi partea ”bună” a lucrurilor. Când toate vor reveni la locul lor, vom preţui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relaţiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieţii sau la shopping cu fetele... ”.

Pe plan sportiv, anul 2020 nu a fost unul deloc bun până acum pentru portarul român. Împrumutat de Genoa la Parma pentru a prinde cât mai multe meciuri ca titular, Ionuţ Radu nu a debutat încă la noua sa echipă. După 25 de etape jucate în Serie A, Parma este pe locul 9, cu 35 de puncte. 

Afla mai multe despre: ionut raduparmacoronavirus 

viewscnt
Articole similare