Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prioritatea lui AC Milan în următoarele luni. Ce decizie a luat clubul italian

Prioritatea lui AC Milan în următoarele luni. Ce decizie a luat clubul italian

AC Milan

Comentarii

Prioritatea conducerii lui AC Milan este noul contract pe care clubul i-l va propune lui Stefano Pioli.

Antrenorul italian Stefano Pioli (55 de ani) are toate şansele să rămână la AC Milan. Tehnicianul a venit în octombrie 2019 şi mai are contract până în vara viitoare cu gruparea italiană, astfel că oficialii clubului au ca prioritate prelungirea contractului cu Stefano Pioli, anunţă presa italiană.

Milan vrea să-i prelungească acordul lui Stefano Pioli

Pioli va aduna în curând 100 de meciuri pe banca tehnică a milanezilor. El a bifat 54 de victorii în 97 de meciuri şi a pierdut doar 18 dintre ele. 181 de goluri a marcat până acum Milan sub comanda lui Stefano Pioli.

Tehnicianul a mai antrenat în cariera sa echipele Salernitata, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo, Palermo, Bologna, Lazio, Fiorentina şi Inter Milano. Ca jucător, Pioli a evoluat la Parma, Juventus, Verona, Fiorentina, Padova, Pistoiese sau Fiorenzuola.

Stilul ofensiv de joc şi cifrele bune înregistrate pe banca lui AC Milan i-au convins acum pe oficialii italieni, care vor să îi prelungească acordul pentru încă două sezoane. Pioli a calificat-o pe Milan în UEFA Champions League şi a fost foarte aproape de aduce un nou titlu de campioană grupării de pe San Siro.

Afla mai multe despre: stefano pioliac milan,  

viewscnt
Articole similare