Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prioritatea numărul 1 pentru Manchester United este aducerea la club a starului norvegian de la Borussia Dortmund, Erling Haaland

Prioritatea numărul 1 pentru Manchester United este aducerea la club a starului norvegian de la Borussia Dortmund, Erling Haalandgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Norvegianul a marcat 37 de goluri în 35 de partide pentru Dortmund şi naţionala Norvegiei în acest sezon şi este considerat înlocuitorul perfect pentru Lukaku, care a părăsit-o pe United pentru Inter în 2019.

Ole Gunnar Solskjaer caută un atacat de valoare care să îl înlocuiască cu succes pe Lukaku. United l-a ratat pe norvegianul Erling Haaland anul trecut după o neînţelegere cu agentul acestuia, Mino Raiola.

Solskjaer are o relaţie apropiată cu Haaland, ambii fiind norvegieni la origine. United se va lupta cu City, Chelsea dar şi Real Madrid pentru norvegian. United îl are în vedere şi pe atacantul celor de la Tottenham, Harry Kane, însă este puţin probabil ca transferul să se realizeze.

Conform celor de la Manchester Evening News, Solskjaer alături de directorul sportiv al celor de la United, John Murtough, au setat ca prioritate numărul 1 transferul lui Haaland. Norvegianul a marcat 37 de goluri în 35 de partide pentru Dortmund şi naţionala Norvegiei în acest sezon şi este considerat înlocuitorul perfect pentru Lukaku, care a părăsit-o pe United pentru Inter în 2019.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare