Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Priviţi cum ciocolata se topeşte la soare". Noi acuze de rasism pentru un club important din Rusia

"Priviţi cum ciocolata se topeşte la soare". Noi acuze de rasism pentru un club important din Rusia
Comentarii

"Priviţi cum ciocolata se topeşte la soare": Spartak Moscova, gruparea deja anchetată de UEFA pentru comportament rasist, este din nou în atenţia, din cauza unei postări pe Twitter cu jucători de culoare ai echipei aflaţi la antrenament în Dubai.

Fundaşul rus Georgi Dzhikia, care se ocupa de contul de Twitter sâmbătă şi pe care a postat multe filmuleţe, a spus aceste cuvinte în timp ce îi filma pe coechipierii săi brazilieni Fernando, Luiz Adriano şi Pedro Rocha la antrenamentul din Dubai, unde campioana Rusiei se află în cantonament.

Publicat la ora 09.00 GMT, tweet-ul a fost redistribuit de peste 1.400 de ani şi a provocat o avalanşă de comentarii, înainte de a fi şters, la ora 14.00 GMT.

La câteva ore, pe contul de Twitter al celor de la Spartak a apărut un mesaj în care Fernando spune în ruseşte că la "Spartak nu există rasisim". "Toţi suntem prieteni şi o familie", a spus el.

Spartak Moscova a fost implicat în mai multe incidente rasiste în acest sezon: clubul a fost sancţionat de UEFA pentru strigăte de maimuţă ale suporterilor vizându-l pe olandezul de origine nigeriană Bobby Adekanye în Youth League, iar căpitanul echipei de tineret Leonid Mironov este vizat pentru comportament rasist la adresa jucătorului de la Liverpool Rhian Brewster, tot în Youth League.

Afla mai multe despre: spartak moscovatwitterrasismuefa 

viewscnt
Articole similare