Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Probabil că ne-am relaxat la 5-0” Mitrea a vorbit şi despre debutul cu gol la naţională: ”Sunt foarte bucuros” VIDEO

”Probabil că ne-am relaxat la 5-0” Mitrea a vorbit şi despre debutul cu gol la naţională: ”Sunt foarte bucuros” VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

România a învins naţionala Belarusului cu scorul de 5-3. În prima parte, tricolorii au jucat excelent şi au intrat cu un avantaj de patru goluri la cabine (4-0). Nedelcearu a dus scorul de 5-0, iar din acel moment a început relaxarea. Oaspeţii au punctat de trei ori şi au ratat o lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei, Bogdan Mitrea, autorul primului gol a mărturisit:  Fericit, eram puţin emoţionat în prima fază, dar mi-au trecut foarte rpede. A fost foarte frumos, am fost foarte fericit. Două reprize diferite, prima aproape perfectă, cel puţin din partea mea şi a tuturor, a doua ne-am relaxat puţin, nu voiam lucrul acesta, rămânem cu lucrurile pozitive, important e că am câştigat şi am prestat un joc ofensiv. Ca fundaş nu poţi să nu îţi reproşezi când echipa ta primeşte goluri. Nu mi-a fost greu să mă adaptez la sistem, la vârsta mea, chiar nu pot să spun asta. Probabil că ne-am relaxat. Noi am vrut să mai marcăm, cu acest gând am intrat în repriza secundă. A fost o fază fixă, ştiam unde execută de obiecei Răzvan Marin, probabil că din instinct am ajuns acolo. Mi-a fost dor, am avut 4-5 jucători care au fost la Viitorul în teren, ne-a fost mai uşor. Sunt bucuros că sunt aici, bucuros că am debutat, că am dat gol, probabil că sunt amintiri pentru tot restul vieţii mele” a spus Mitrea, la finalul meciului. 

Bogdan Mitrea a debutat cu gol în echipa naţională la vârsta de 33 de ani.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare