Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Probabil Gigi mizează pe faptul că are calitate”. FCSB, o ”echipă foarte solidă”, dar el o va califica în turul următor din Conference League | EXCLUSIV

”Probabil Gigi mizează pe faptul că are calitate”. FCSB, o ”echipă foarte solidă”, dar el o va califica în turul următor din Conference League | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB dă piept cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia în al doilea tur preliminar din Conference League, iar vicecampioana României a decis să mizeze pe câteva schimbări importante în echipa de start. Analiştii Orange Sport au punctat care sunt cele mai importante dintre acestea.

FCSB va începe o nouă aventură europeană, în aceeaşi competiţie, UEFA Conference League, din turul doi preliminar, iar adversară este CSKA 1948 Sofia, din Bulgaria.

Manşa tur CSKA 1948 Sofia - FCSB se dispută astăzi, de la ora 20:30, la Sofia, iar returul este programat la 3 august, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

”Probabil Gigi mizează pe faptul că are calitate”. FCSB, o ”echipă foarte solidă”, dar el o va califica în turul următor din Conference League | EXCLUSIV

Înaintea meciului, în studioul Orange Sport au fost invitaţi fostul mare internaţional al României, Florin Răducioiu, şi ex-jucătorul celor de la FCSB, Nana Falemi,

Cel din urmă a precizat care sunt schimbările importante din echipa de start trimisă de Elias Charalambous la Sofia, iar revenirea lui Andrea Compagno este cea mai evidentă.

”Surprinzătoare mi se pare trecerea lui Băluţă din vârf în inter drepta. Compagno mi-a plăcut mult sezonul trecut, dar e un jucător care s-a accidentat în ultimele meciuri din campionatul trecut, după meciul din Giuleşti.

Acum nu e în cea mai bună formă, n-a jucat titular în primele două etape şi treaba asta o să se vadă. Ceea ce îl ajută e să dea gol. Mai are nevoie de trei-patru meciuri să ajungă la o formă bună. Probabil Gigi mizează pe faptul că are calitate şi că va reuşi să marcheze.

Mă surprinde şi introducerea lui Ovidiu Popescu în locul lui Pantea, care a jucat ambele meciuri. Ovidiu Popescu are o experienţă internaţională, e matur, cerebral, responsabil şi poate să facă faţă cu brio”, a declarat Falemi, la Orange Sport.

De asemenea, Florin Răducioiu o vede pe FCSB drept principala favorită la titlu în acest sezon în Superliga României, dar meciurile europene sunt la un cu totul alt nivel.

”Demonstrează faptul că poate să joace şi nouă fals şi inter. Mie-mi plac jucătorii aceştia care pot juca în două roluri.

Reintră Compagno, care mi-a plăcut foarte mult. E un jucător care trăieşte pentru gol prin gol. La un moment dat, când a ratat acea ocazie la 2-0, a dat cu piciorul în banner de nervi şi de faptul că nu a reuşit să dea gol. Mie-mi plac aceşti jucători. (n.r. titularizarea cu CSKA) E o ocazie foarte bună pentru el pentru că poate demonstra.

Anul acesta, pentru mine, FCSB e candidata numărul 1 la titlu. Creşte şi rivalitatea în mod sănătos între coechipieri. Azi joc eu, mâine joci tu. Cred că se creează acolo o echipă puternică, un grup unit. Şi asta cred că va fi forţa echipei de acum înainte.

E o echipă foarte solidă. M-a plăcut primele două etape. E un examen diferit, e un meci internaţional. E un nivel mult mai mare decât campionatul”, a adăguat Răducioiu.

Echipa de start a FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia:

  • FCSB: Târnovanu- Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic- Şut, Olaru, Băluţă - Cordea, Compagno, Coman

Afla mai multe despre: fcsbflorin raducioiunana falemi 

viewscnt
Articole similare