Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Probabil s-au antrenat având grijă de oile lui Gigi Becali”. Cornel Dinu, savuros după Dinamo - FC Voluntari 3-2

”Probabil s-au antrenat având grijă de oile lui Gigi Becali”. Cornel Dinu, savuros după Dinamo - FC Voluntari 3-2galerie foto

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a ironizat atitudinea pe care au avut-o cei de la FC Voluntari în meciul cu Dinamo, pierdut de ilfoveni cu 2-3.

Dinamo a început sezonul în forţă. În ciuda problemelor uriaşe care există la echipă, jucătorii lui Dario Bonetti au reuşit să debuteze în noul sezon cu o victorie, 3-2 cu FC Voluntari, după ce au fost conduşi cu 1-0.

Nu la fel de impresionat este Cornel Dinu. Fostul mare fundaş al lui Dinamo ironizează felul în care FC Voluntari s-a prezentat la meciul din Ştefan cel Mare.

Cornel Dinu, savuros după Dinamo - Voluntari 3-2: ”Ciobotariu a devenit oaspete din gazdă”

Odată cu startul noului sezonul a revenit şi Minutul 91. Cornel Dinu a arătat o formă de invidiat şi a comentat în stilu-i caracteristic fazele din prima etapă a Ligii 1. Printre altele, fostul selecţioner a ironizat felul în care jucătorii lui FC Voluntari s-au prezentat la meciul cu Dinamo.

Cornel Dinu susţine că cei de la FC Voluntari au arătat de parcă”au avut grijă de oile lui Gigi”, aluzie la faptul că stadionul echipei ilfovene este destul de aproape de locuinţa patronului FCSB:

”Ciobotariu, din oaspete devine gazdă, se simte foarte bine pe Dinamo, s-a văzut. Meciul, dacă stăm să ne gândim, poate fi foarte simplu rezumat: Sorescu - Voluntari 3-2.

Nici cei... amatorii ăştia de la Voluntari, plătiţi probabil profesionist, n-au dovedit niciun fel de coeziune, de dăruire, chiar de prezenţă fizică în joc. O echipă care probabil mai mult s-a antrenat strângând porumbul de prin preajmă sau având grijă de oile lui Gigi (n.r. Becali)”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviştilor.

Pentru Dinamo a marcat Sorescu '44, '59 şi '72, iar pentru FC Voluntari au punctat Fulop '14 şi Raţă '66.

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Dudea, Giafer, Filip (Florescu '82) - Răuţă - Creţu, Bani, Anton (Mihaiu '64), Radu - Moldoveanu (Neicuţescu '64). Antrenor: Dario Bonetti

FC Voluntari: Rîmniceanu - Miranda, Tamaş, Armaş, Al. Vlad - Raţă, Droppa (Roşu '73) - M. Ilie (Ion '60), Fulop, Lopes - Angelov (Paraschiv '60). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Sorescu '45, Neicuţescu '78, Eşanu '89 / Lopes '45+1, Fulop '69, Tamaş '89

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat de Vasile Marinescu şi Marius Badea.

Rezervă a fost Ionuţ Coza, iar observatori Cornel Sorescu şi Constantin Stătescu.

În minutul 88, la o minge de arbitru, FC Voluntari a marcat, însă golul a fost anulat.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare