Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema cu care FCSB se luptă la titlu. Cornel Dinu: "Acolo e punctul vulnerabil, iar când îl ai şi pe băiatul ăsta din filme de groază..."

Problema cu care FCSB se luptă la titlu. Cornel Dinu: "Acolo e punctul vulnerabil, iar când îl ai şi pe băiatul ăsta din filme de groază..."

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a analizat-o pe FCSB, după ce echipa antrenată de Toni Petrea a pierdut cu Academica Clinceni, scor 1-0. Dinamovistul susţine că FCSB încă suferă în centrul apărării.

Cornel Dinu, despre apărarea FCSB-ului: "Acolo e punctul vulnerabil de la FCSB"

FCSB l-a transferat pe Denis Haruţ pentru a-l folosi ca fundaş central, dar problema din echipa lui Toni Petrea persistă. Cornel Dinu a vorbit despre apărarea FCSB-ului şi l-a ironizat, din nou, pe Ovidiu Popescu, cel care a fost folosit fundaş dreapta în ultima perioadă: 

"Neinspirată (n.r. - schimbarea lui Coman cu Vukusic). Am spus de mult că nici Cristea, nici Miron, nu m-au încântat, iar acolo e punctul vulnerabil de la FCSB. Iar când îl ai şi pe băiatul ăsta din filme de groaze, Ovidiu Popescu, deşi se mai descurcă acolo... Ultima schimbare e mai mult decât riscantă: Coman cu Vukusic. Steaua (n.r. - FCSB) s-a impus când a avut trei atacanţi mobili, e altă dinamică atunci când ai vârf împins. Clinceniul a fost o echipă puternică, bine aşezată. A stat bine pe oamneni, a pus presiune şi a închis culoarele de pătrundere", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91".

Experimentul încercat cu Octavian Popescu, nereuşit

Cornel Dinu a susţinut că FCSB a făcut o partidă slabă, din cauza acţiunilor individualiste ale jucătorilor. În plus, pentru moment, Octavian Popescu nu ar fi o variantă în partea dreaptă a atacului: "Să zicem că a fost un accident de tratare a meciului, în sensul că au încercat acţiuni individuale. Acum nu am mai văzut.... Moruţan a vrut să treacă prin grămadă, la fel şi Coman. Octavian Popescu nu ştiu dacă se descurcă în partea dreaptă. În această partidă, FCSB nu a avut nicio ocazie clară de gol. A fost doar şutul lui Coman", a mai spus Cornel Dinu. 

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbflorinel comanfcsbovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare