Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema pentru care Cornel Papură nu a mai rămas la Craiova. "Dacă ar regla comunicarea cu cei din jur ar fi mult mai bine"

Problema pentru care Cornel Papură nu a mai rămas la Craiova. "Dacă ar regla comunicarea cu cei din jur ar fi mult mai bine"
Comentarii

Un fost coechipier şi colaborator al lui Corneliu Papură a explicat de ce, fostul antrenor al oltenilor nu s-a impus la Craiova.

Corneliu Papură a avut un parcurs bun cu cei de la Craiova, însă, acesta nu a mai rămas la conducerea lotului, pentru că nu a ştiut să se impună pe banca tehnică. 

Problema pentru care Cornel Papură nu a mai rămas la Craiova

Unul dintre foştii membrii ai staf-ului său, Schumacher a explicat că motivul pentru care Papură nu a rămas la Craiova, este pentru că nu ştia să se apropie de jucători şi nu ştia să comunice cu cei din conducerea clubului, ceea ce a dus la o distanţare a lui Corneliu faţa de gruparea olteană.

"Problema pe care am avut-o în perioada Craiova, chiar dacă Papură este un antrenor foarte bun, un tactician care se pregăteşte, el are o problemă: comunicarea cu cei din jur. E un sfat din partea mea, dacă ar şti să comunice cu oamenii din jur, să fie mai maleabil. Toată lumea îi spunea asta, şi în interviuri era foarte rece. El îndepărtează oamenii, iar în anumite momente ai nevoie ca oamenii din jurul tău să fie alături de tine cu sufletul. Lucrând cu sufletul poţi creşte mai mult, ieşi în evidenţă, echipa joacă mai bine. Simţi lucrul ăsta.

A fost extraordinar să lucrez cu el. Am jucat împreună în China un an de zile, a dorit mult să vin lângă el. Mi-a părut rău că s-a terminat şi nu am mai colaborat, dar eu cred, o spun răspicat, dacă va face lucrurile de mai sus poate antrena lejer orice echipă din Liga 1.

Nu este un lucru rău că Universitatea Craiova apelează la tine. Sunt atâţia antrenori care au licenţă, atâţia foşti fotbalişti. Înseamnă că nu e un antrenor rău, dacă a apelat a doua sau a treia oară. Dacă ar şti să regleze comunicarea cu cei din jur ar fi mult mai bine pentru el"
, a declarat Schumacher pentru cei de la Look Sport.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare