Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme cu legea pentru fotbaliştii din Serie A care au încălcat carantina şi au plecat din ţară. Higuain, Pjanic şi Khedira, vizaţi

Probleme cu legea pentru fotbaliştii din Serie A care au încălcat carantina şi au plecat din ţară. Higuain, Pjanic şi Khedira, vizaţi

Serie A

Comentarii

Probleme de legalitate pentru fotbaliştii care au plecat din Italia în plină carantină. Rinaldo Romanelli, avocat, jurist şi autorul studiului Coronavirus, reguli şi posibile consecinţe penale ale nerespectării, spune ca a rămas perplex cand a văzut cum fotbaliştii pleacă din tara.

"Nu există exceptii. Cine a autorizat toate aceste plecări? Mai ales ca s-a întâmplat în interiorul celor paisprezece zile. Dacă ar fi fost săptamana viitoare,  era o decizie de oportunitate.  Sper ca cine a  luat această decize a făcut o evalauare atentă", a spus Rinaldo Romanelli.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport amintesc faptul Higuain, Pjanic si Khedira  au plecat din Italia in plină carantină.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Franţa, acolo unde Neymar şi colegul său de la PSG, Thiago Silva, au plecat în Brazilia din cauza Coronavirusului, deşi nu trebuiau să părăsească ţara.

Afla mai multe despre: gonzalo higuainpjanickhediraserie aitaliacoronavirus 

viewscnt
Articole similare