Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme de efectiv pentru Adrian Mutu. Selecţionerul naţionalei de tineret nu se poate baza pe trei super jucători: „E exclus să vină”

Probleme de efectiv pentru Adrian Mutu. Selecţionerul naţionalei de tineret nu se poate baza pe trei super jucători: „E exclus să vină”

Echipa națională

Comentarii

Pe naţionala de tineret a României o aşteaptă două meciuri în luna octombrie. Selecţionata lui Adrian Mutu joacă cu Ucraina (9 octombrie) şi cu Malta (13 octombrie) în preliminariile Campionatului European. Din păcate, „Briliantul” nu se va putea baza la această acţiune pe trei dintre cei mai buni „tricolori”.

Adrian Mutu a declarat că Dennis Man şi Olimpiu Moruţan nu vor fi chemaţi la naţionala de tineret. Cei doi fotbalişti de la FCSB au ieşit pozitivi la ultimele teste de coronavirus efectuate. Mai mult, nici superstarul Craiovei, Valentin Mihăilă, nu va fi convocat din cauza faptului că suferă de o pubalgie.

„Ne afectează. Avem o mulţime de jucători importanţi la FCSB. Ei acum trebuie să stea în casă. Mă bucur că nu au simptome chiar aşa de grave totuşi, din ce am vorbit cu ei. Îmi pare rău că se opresc din activitate. Au demonstrat că sunt importanţi pentru noi. Vă daţi seama că suntem forţaţi să ne uităm în altă parte.

Tot în perioada asta, Valentin Mihăilă va sta pe tuşă o lună din cauza unei pubalgii mai vechi de care încearcă să scape. El era un fotbalist important atât pentru noi, cât şi pentru Craiova.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man au ieşit şi ieri pozitiv. Ei sigur nu vor fi în lot, e exclus să mai vină, pentru că altfel am periclita echipa naţională. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că dacă s-ar întâmpla ceva, ar fi un dezastru!

Azi sau mâine anunţ lotul, în funcţie şi de ceea ce va face Mirel Rădoi”, a declarat Adrian Mutu pentru GSP.ro.

Adrian Mutu intenţionează ca joi, 1 octombrie, să anunţe lista jucătorilor convocaţi pentru „dubla” cu Ucraina U21 şi Malta U21.

România U21 este pe locul 2 în grupa de calificare la turneul final, cu 16 puncte, trei mai puţine decât liderul Danemarca U21.

Afla mai multe despre: romaniamutufcsb 

viewscnt
Articole similare