Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme de sănătate pentru Marian Drăgulescu! Medicii nu îi dau voie să participe la concursuri. Ce s-a întâmplat

Probleme de sănătate pentru Marian Drăgulescu! Medicii nu îi dau voie să participe la concursuri. Ce s-a întâmplat

Gimnastică

Comentarii

Cu toate că ar fi trebuit să fie prezent la Cupa Mondială din Croaţia, gimnastul Marian Drăgulescu nu a putut face deplasarea la această competiţie din cauza unor probleme de ordin medical.

La circuitul medical pe care Drăgulescu l-a făcut la Centrul Naţional de Medicină Sportivă, medicii i-au descoperit unele afecţiuni la inimă, recomandându-i imediat un consult de specialitate.

Contactat telefonic de telekomsport.ro, Marian Drăgulescu a comentat în exclusivitate această situaţie: ”EKG-ul a ieşit modificat. Medicii au descoperit nişte aritmii, motiv pentru care mi-au recomandat un consult de specialitate. Nu mi s-a eliberat avizul medical pentru a putea participa la competiţii. Am fost deja la un spital privat, considerat a fi cel mai bun în materie de probleme cardiologice. Am fost monitorizat cu un holter. La al doilea EKG pe care l-am făcut acolo, lucrurile au ieşit normal.

Doctorii încă nu s-au pronunţat asupra unui diagnostic clar. S-a luat în calcul chiar realizarea unei ablaţii, dar momentan nu se ştie exact dacă voi face sau nu această intervenţie, care nu este una complicată. Ca urmare a acestor probleme, nu am primit avizul medical de a concura la Cupa Mondială din Croaţia. Era un concurs la care eu mi-aş fi dorit să fiu prezent, dar, deocamdată, mai importantă este sănătatea” , a precizat Marian Drăgulescu în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

A avut senzaţii de sufocare

Chiar înainte de plecarea spre Jocurile Olimpice din Brazilia,competiţie care a avut loc în 2016, Marian Drăgulescu a acuzat dificultăţi la respiraţie. ”Aveam senzaţia de sufocare în timpul în care executam exerciţiul la sol. Ştiu că era vorba de un astm”, a mai spus Marian Drăgulescu.  

Afla mai multe despre: marian dragulescuproblemeinima,  

viewscnt
Articole similare