Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme după ce Gigi Becali a bătut palma pentru transferul lui Risto Radunovic! Ce a făcut fotbalistul după ultimul meci la Astra

Probleme după ce Gigi Becali a bătut palma pentru transferul lui Risto Radunovic! Ce a făcut fotbalistul după ultimul meci la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Risto Radunovic (28 de ani) e primul fotbalist transferat de Gigi Becali la FCSB, în această iarnă, dar jucătorul din Muntenegru va fi nevoit să stea în carantină, înainte de a începe antrenamentele sub comanda lui Toni Petrea.

Ce se întâmplă cu Risto Radunovic înainte de a veni la FCSB

Gigi Becali şi Ioan Niculae au făcut încă o afacere. Risto Radunovic a fost transferat la FCSB, de la Astra, dar ar putea lipsi de pe teren în primul meci al anului. FCSB - Astra are loc pe 15 ianuarie, în direct pe Telekom Sport 1, dar fundaşul stânga are şanse minime de a juca. 

Imediat după ultimul meci din 2020, UTA Arad – Astra Giurgiu 0-6, Risto Radunovic a plecat în Muntenegru, ţara natală, pentru a petrece sărbătorile. Întrucât Muntenegru se află pe lista galbenă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, Radunovic va fi nevoit să stea în carantină 14 zile la revenirea în România, notează Fanatik. 

Sursa citată mai notează că oficialii de la FCSB i-au cerut să revină în România după Crăciun, dar va rata primele antrenamente sub comanda lui Toni Petrea. FCSB a stabilit reunirea lotului pe 3 ianuarie.  

Basarab Panduru consideră că Gigi Becali a făcut un transfer bun la FCSB, odată cu venirea lui Risto Radunovic: ”FCSB-ul s-a întărit, cel puţin pe partea stângă, unde avea o grămadă de jucători acolo. Părea la un moment dat că Soiledis este jucătorul potrivit, părea, în momentul în care a venit, că Panţîru este jucătorul ăla care se potriveşte fotbalului, ăsta de atac, urcă în atac. Intră Florinel Coman, el intră acolo şi face superioritate, uite deodată te trezeşti că joacă Ovidiu Popescu fundaş stânga, dar vine Radunovici, care cred că este un jucător bun”, a declarat Panduru pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: risto radunovicfcsbastra 

viewscnt
Articole similare