Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme financiare pentru CFR Cluj? FC Botoşani nu a primit banii pentru transferul lui Golofca. Anunţul oficial

Probleme financiare pentru CFR Cluj? FC Botoşani nu a primit banii pentru transferul lui Golofca. Anunţul oficial

CFR Cluj

Comentarii

Cătălin Golofca (29 de ani) a prins un nou transfer important după ce a semnat cu FCSB în 2017. În vara acestui an, mijlocaşul născut la Suceava a fost transferat de CFR Cluj, însă nici până în acest moment campioana României nu a plătit suma de transfer.

Anunţul a făcut chiar de Valeriu Iftime, finanţatorul de la FC Botoşani: "Eu am fost înţelegător cu dânşii, dar acum văd că aceşti oameni nu mi-au mai dat niciun semn, deşi a trecut şi sfârşitul lunii octombrie. Până la sfârşitul lunii octombrie conducătorii de la CFR îmi ceruseră să îi păsuiesc, iar eu vâd că timpul a trecut şi nimeni nu mă mai caută să discutăm de banii pentru Golofca", a declarat Iftime pentru ProSport. 

500.000 de euro trebuie să plătească CFR Cluj celor de la FC Botoşani pentru fotbalistul care este cotat în acest moment la 800.000 de euro. 11 meciuri a jucat până acum Golofca în tricoul campioanei, reuşind să marcheze şi un gol. 

CFR Cluj s-a îmbogăţit în acest sezon european! Cât a încasat până acum clubul din Gruia şi la ce sume se poate ajunge

Campioana României a ajuns la 5.770.000 de euro primiţi din partea UEFA pentru parcursul european din acest sezon. La acest total se ajunge adunând banii primiţi pentru tururile preliminare trecute în Champions League plus remuneraţia cuvenită pentru punctele câştigate în grupele Europa League. Astfel după ce le-au eliminat pe Astana, Maccabi Tel Aviv şi Celtic în Champions League, Deac & Co au adus clubului vişiniu 1.140.000 de euro, premii cumulate în urma celor trei duble în care fotbaliştii lui Petrescu au ieşit învingători.

2.920.000 de euro este suma cuvenită pentru atingerea fazei grupelor Europa League la care se adaugă cei 1.210.000 pentru cele trei victorii de până acum din această fază a competiţiei. Şi pe clujeni îi mai aşteaptă şi alte bonusuri consistente. Astfel pentru calificarea în primăvara europeană vor mai încasa 1.000.000 în calitate de câştigătoare de grupă sau 500.000 de euro în cazul clasării pe poziţia secundă. De un punct din ultimele două meciuri sau de o înfrângere la limită cu cel puţin două goluri marcate în faţa lui Lazio le-ar garanta ardelenilor atingerea performanţei.  Iată şi sumele defalcate pentru fiecare succes în parte 

  • Primul tur preliminar al Champions League - 280.000 de euro
  • Al doilea tur preliminar al Champions League - 380.000 de euro 
  • Al treilea tur preliminar al Champions League - 480.000 de euro
  • Calificarea în grupele Europa League - 2.920.000 de euro 
  • Victorie în grupele Europa League - 570.000 de euro 

Afla mai multe despre: cfr clujgolofca 

viewscnt
Articole similare