Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme grave la Liverpool. Un jucător important nu va juca în meciul cu Barcelona. Ce se întâmplă cu Salah

Probleme grave la Liverpool. Un jucător important nu va juca în meciul cu Barcelona. Ce se întâmplă cu Salah

Liverpool

Comentarii

Liverpool a pierdut, 0-3, turul semifinalei din UEFA Champions League împotriva Barcelonei, iar problemele continuă pentru Jurgen Klopp. După accidentarea suferită de Mo Salah în meciul cu Newcastle, un jucător de bază este sigur că nu va juca în meciul de pe Anfield.

Robert Firmino a fost absent de la victoria cu 3-2 a lui Liverpool împotriva celor de la Newcastle, rezultat care îi menţine în lupta pentru titlul din Premier League, iar clubul englez a confirmat pe site-ul oficial că brazilianul nu va evolua la returul de pe Anfield din cauza unor probleme musculare. De altfel, el a jucat foarte puţin şi pe Camp Nou, fiind introdus în ultimele minute, destul însă cât să asiste la bijuteria din lovitură liberă a lui Messi. 

JOACĂ MO SALAH? 

Salah a jucat cu Newcastle, dar egipteanul a părăsit terenul pe targă, mai multe detalii AICI. Chiar dacă la prima vedere a părut o accidentare destul de gravă, Salah ar putea fi recuperat pentru duelul cu Barcelona. Potrivit BBC, Jurgen Klopp a declarat că Salah este okay şi a privit restul meciului din vestiar, însă rămâne de văzut dacă va primi acceptul medicilor pentru a evolua contra Barcelonei. 

Şansele "cormoranilor" de a întoarce acel 0-3 din tur vor fi şi mai mici dacă pe teren nu se va afla nici Salah, după ce Liverpool l-a pierdut şi pe Firmino. Liverpool - Barcelona se joacă marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: liverpoolfirminosalah 

viewscnt
Articole similare