Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme grave la un club de tradiţie din Liga I. Jucătorii sunt neplătiţi de luni bune şi vor să-şi depună memorii. Mesajul antrenorului

Probleme grave la un club de tradiţie din Liga I. Jucătorii sunt neplătiţi de luni bune şi vor să-şi depună memorii. Mesajul antrenorului

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş este echipa momentului în playout. A adunat 16 puncte din 18 posibile şi conduce clasamentul din playout, cu un punct avans faţă de Dinamo. Viitorul echipei este pus însă în pericol de situaţia financiară precară.

Înaintea meciului cu Concordia Chiajna, de vineri, Edward Iordănescu a ţinut să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte situaţia financiară a clubului. Neplătiţi de luni bune, unii jucători sunt gata să îşi depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Situaţia este cu atât mai problematică cu cât echipa este în insolvenţă, iar neplata salariaţilor poate atrage după sine falimentul.

Şi viitorul lui Edward Iordănescu pe banca echipei este sub semnul întrebării. Tehnicianul a condiţionat prelungirea înţelegerii sale de linişte la echipă şi de continuitate. Ori Gaz Metan s-ar putea despărţi din nou de o mare parte din lot în această vară. Străinii care au contracte pnă la finalul acestei stagiuni nici nu vor să audă de o prelungire, în condiţiile în care contractele nu le-au fost respectate. 

"Probleme noatre, din păcate le ştiţi, persistă şi se agravează. Sunt extrasportive şi nu ştiu cum le mai putem ţine sub control. Dar trebuie să mergem şi să încercăm să ne concentrăm, să încercăm să punem energie în joc şi să producem un rezultat care să mai adauge puncte în clasament şi să ne păstrăm, dacă se poate, poziţia de lider al playoutului. 

S-a scris că s-ar fi plătit unul dintre salariile restante la jucători... Nu, din păcate nu. Sunt lucruri despre care nu îmi place să vorbesc public, pentru că eu am încercat întotdeauna să protejez imaginea clubului. 4.57 Pot să spun că nici nu aş acuza pe cineva în mod concret, în sensul în care ştiu că se fac eforturi importante pentru rezolvarea acestor probleme, măcar parţial", a declarat Edward Iordănescu.

Gaz Metan Mediaş o va înfrunta pe Concordia Chiajna în etapa a şaptea din playout, vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: insolventagaz metanprobleme 

viewscnt
Articole similare