Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme grave pentru un jucător de la Real Madrid. Riscă să fie arestat dacă nu va sta în casă

Probleme grave pentru un jucător de la Real Madrid. Riscă să fie arestat dacă nu va sta în casă galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) nu a respectat carantina impusă de Real Madrid şi a plecat în ţara natală, Serbia, unde este acum în mijlocul unui scandal.

Atacantul galactcilor trebuia să stea în izolare la domiciliu, la fel ca restul colegilor de la Real Madrid, după ce Trey Thomkins a fost testat pozitiv cu coronavirus. El însă nu a stat în casă nici când a ajuns în Serbia. Potrivit Marca, a fost văzut pe străzile din Belgrad, sărbătorind ziua de naştere a iubitei sale. 

Acţiunile sale i-au atras critici din partea celor mai importanţi oameni din stat, din Serbia. Premierul Ana Brnabic a declarat, fără să îi dea numele, că sunt jucători sârbi care sunt un exemplu negativ: "Câştigă milioane de euro şi ignoră autoizolarea"

Preşedintele ţării, Aleksandar Vucic, nu s-a ferit să îi dea numele şi chiar l-a ameninţat pe starul lui Real Madrid: "Dacă iese din apartament va fi arestat. Cred că regretă ceea ce a făcut, dar îi spun clar că sănătatea oamenilor este mai importantă decât milioanele lui".

Jovic a oferit şi el o declaraţie, potrivit Marca, însă nu şi-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat: "Îmi pare foarte rău că unii oameni nu şi-au făcut meseria şi nu mi-au dat instrucţiunile clare în legătură cu ce trebuie să fac", a spus atacantul lui Real. 

Cotat la 40 de milioane de euro, Jovic nu a reuşit să se impună la Real Madrid, iar în ultimele partide nu a fost nici măcar inclus în lot de Zinedine Zidane. În 24 de meciuri jucate pentru "galactici", a marcat doar două goluri, ambele în LaLiga. 

Real a plătit 60 de milioane celor de la Eintracht Frankfurt pentru transferul atacantului care a făcut senzaţie în stagiunea trecută de Bundesliga şi Europa League. 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare