Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme grave pentru un jucător la meciul U Cluj - Dinamo: ”Nu vedea, avea ameţeli nu era coerent”

Probleme grave pentru un jucător la meciul U Cluj - Dinamo: ”Nu vedea, avea ameţeli nu era coerent”

Cupa României

Comentarii

Dinamo a câştigat la loviturile de departajare meciul cu U Cluj din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Andrian Falub a fost nevoit să efectueze două schimbări în primele 45 de minute, întrucât jucătorii nu se simţeau bine.

Mihai Onicaş a fost cel mai grav. Fostul jucător al Stelei a avut o prestaţie modestă în primele 27 de minute ale meciului, el contribuind decisiv la golul dinamoviştilor, întrucât l-a scos din ofsaid pe Corbu. Oficialii echipei au dezvăluit că fotbalistul ar fi avut glicemia extrem de crescută.

Mihai Onicaş a avut probleme asemănătoare şi înainte de meciul cu Dinamo, iar medicii i-au administrat fluide prin intermediul perfuziilor. Tatăl jucătorului, Marian Onicaş, e organizator de competiţii la "U" Cluj şi a povestit ce a păţit fiul său înaintea partidei de pe Cluj Arena. 

"I s-a făcut rău, arbitrul mi-a povestit că avea ameţeli şi că nu era coerent când l-a întrebat ce are. A zis că nu vede. Nu a mers la spital, a fost doar la ambulanţă şi şi-a revenit după 15-20 de minute.

Mai avusese şi cu o zi înainte la fel, atunci a mers la spital şi a făcut nişte perfuzii. Totul a fost ok. După părerea mea, e din cauza postului pe care-l ţine, fără brânză, carne, ouă. Doctorii l-au convins să renunţe la post. Azi e totul închis, dar luni vom merge să facem mai multe analize. A fost bine că nu s-a întâmplat ceva grav", a declarat tatăl lui Onicaş, pentru Gazetă.

Afla mai multe despre: u clujdinamotragedie 

viewscnt
Articole similare