Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme în Serie A! Opt jucători testaţi pozitiv la Hellas Verona cu COVID-19, plus patru cazuri la Napoli

Probleme în Serie A! Opt jucători testaţi pozitiv la Hellas Verona cu COVID-19, plus patru cazuri la Napoli

Serie A

Comentarii

Opt jucători ai echipei Hellas Verona, toţi vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, a anunţat, marţi, clubul italian.

În total, zece cazuri au fost semnalate la Verona, opt jucători şi doi membri ai stafului tehnic. Hellas Verona nu a dezvăluit starea de sănătate şi nici identitatea celor infectaţi, anunţul fiind făcut cu două zile înainte de meciul cu Spezia, din campionatul Italiei.

Şi Napoli a anunţat patru cazuri pozitive la persoane în legătură cu prima echipă. Un singur jucător este afectat, fundaşul stânga portughez Mario Rui. Napoli joacă joi cu Juventus, în etapa a XX-a din Serie A.

Măsurile luate de cluburile din Serie A în contextul reizbucnirii focarelor de COVID-19

Cluburile Juventus Torino, AS Roma şi Lazio au suspendat vânzarea de bilete pentru meciurile viitoare în contextul în care publicul nu va mai putea fi prezent pe stadioane decât în proporţie de 50% din capacitatea arenei ca urmare a măsurilor luate pe fondul reizbucnirii focarelor de coronavirus în Italia.

Ministrul sporturilor din Italia a anunţat că, în noile condiţii epidemiologice, la evenimentele în aer liber va putea asista public la capacitate de 50 la sută din locurile disponibile pe un stadion, iar la cele din interior doar 35%.

Cazurile zilnice de coronavirus au crescut în Italia în această săptămână, atingând un record de 141 de mii, sâmbătă, cu un număr tot mai mare de oameni internaţi. În Serie A este deocamdată pauza de iarnă, meciurile urmând să se reia pe 6 ianuarie.

Inter Milano, AC Milan şi Napoli sunt momentan, în această ordine pe podium, cu 46, 42, respectiv 39 de puncte după 19 etape disputate.

Afla mai multe despre: hellas verona-napoli-serie a 

viewscnt
Articole similare