Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme interne la CFR Cluj! Dan Petrescu a rupt tăcerea după înfrângerea cu U Craiova: "Aceste lucruri s-au văzut la final pe tabelă"

Probleme interne la CFR Cluj! Dan Petrescu a rupt tăcerea după înfrângerea cu U Craiova: "Aceste lucruri s-au văzut la final pe tabelă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, acuză problemele din ultima perioadă pentru înfrângerea cu U Craiova, scor 3-2, care a relansat play-off-ul Ligii 1. De asemenea, "Bursucul" a susţinut că oltenii sunt favoriţi acum la cucerirea titlului.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3 (Deac 60, Vinicius 70 / Koljic 9, Mihăilă 55, Cicâldău 88)

Dan Petrescu a dat vina pe problemele de lot şi pe problemele interne pentru rezultatul surprinzător din Gruia: "Nu pot să-l compar cu meciul cu FCSB. Am revenit de la 2-0. A fost o săptămână agitată, cu multe probleme şi jucătorii nu cred că au reuşit să se concentreze după meciul de la Botoşani şi asta s-a văzut azi. Am avut un penalty clar la Costache, o fază importantă. La golul doi al lor era offside, dacă era VAR în România. Un 2-2 nu era aşa de rău, eram dezechilibraţi la mijloc. Şi această regulă cu U21 mă face să aştept mereu. Mă gândeam să câştigăm meciul la 2-2. Asta e viaţa. La 37 de meciuri dacă pierzi un meci nu e aşa de grav. Prima repriză a fost a lor, a doua a noastră. Regula U21 e... 

Au fost ceva probleme, s-a văzut. Mai sunt şi probleme interne, sunt jucători care nu joacă din cauza regulii U21. Aceste lucruri s-au văzut la final pe tabelă. E greu ca CFR să ia un gol acasă, dar trei?! Nu vreau să mai spun altceva", a declarat  Dan Petrescu la finalul partidei. 

"U Craiova e favorită, ei au scorul direct în play-off, trebuie să muncim bine şi ultimul meci din play-off îl avem la el. Ei sunt favoriţi şi orice se poate întâmpla la final. Dacă Arlauskis pleacă, va fi mult mai greu să câştigăm acest campionat. El trebuie să ne zică ce vrea", a mai spus tehnicianul campioanei României.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Clasament play-off-ului este următorul:

CFR Cluj - 36 de puncte, CSU Craiova - 35 de puncte, FCSB - 27 de puncte, FC Botoşani - 27 de puncte, Astra Giurgiu - 25 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuu craiova 

viewscnt
Articole similare