Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme între Astra şi Budescu! Cele două părţi au apelat la avocaţi. Ce se întâmplă după transfer: "Nu şi-a terminat contractul cu noi"

Probleme între Astra şi Budescu! Cele două părţi au apelat la avocaţi. Ce se întâmplă după transfer: "Nu şi-a terminat contractul cu noi"

Astra Giurgiu

Comentarii

Directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, a dezvăluit care e situaţia lui Constantin Budescu, după transferul la Damac. De asemenea, oficialul a vorbit şi despre situaţia clubului.

Probleme între Budescu şi Astra după transferul fotbalistului

Plecarea lui Constantin Budescu în Arabia Saudită are urmări. Fotbalistul nu şi-a rezolvat situaţia cu fostul club. Astra l-a reclamat pentru ruperea unilaterală a contractului, în timp ce fotbalistul îşi caută dreptatea pentru neplata salariilor. 

"Eu ştiu că nu şi-a terminat contractul cu noi, iar noi ne apărăm prin avocaţii noştri, facem şi noi ceea ce trebuie să facă un club, să respectăm clubul, să ni-l apărăm şi nimic mai mult. El cere anumite drepturi financiare, care poate i se cuvin.

Mai există un litigiu. În momentul în care l-am adus la Astra, ne-am asumat un risc alături de el, dar există o clauză în contract în care el este cel responsabil în cazul în care ex-echipa lui se va adresa justiţiei şi va câştiga un proces.

Aşa că noi ne dorim doar să se respecte aceste lucruri, nimic mai mult. Nu, nici gând (n.r.: nu se va recurge la suspendare a lui)", a spus Bogdan Mara.

Oficialul a vorbit şi despre club, după condamnarea patronului Ioan Niculae. În ultima etapă, Astra a învins-o cu 2-0 pe Dinamo: „Băieţii au reuşit să intre foarte motivaţi, să facă un joc foarte bun. Ne bucurăm că putem să îi facem o zi frumoasă domnului Niculae, care trece prin momente nu foarte plăcute.

Au dovedit caracter, prin modul în care au trecut peste momente. Au fost momente grele pentru noi, pentru băieţi, pentru echipă. Din punctul nostru de vedere a fost exagerat. A fost făcut un circ de care nu era nevoie.

Împreună cu Dani Coman am reuşit să discutăm cu băieţii şi să găsim soluţiile necesare ca să mergem înainte, toţi am spus că Astra nu moare, nu a murit şi nu va muri nici acum. Avem o echipă bună, vom face tot posibilul pentru a merge în continuare la play-off”, a declarat Bogdan Mara după meci.

Afla mai multe despre: constantin budescuastradamac 

viewscnt
Articole similare