Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la CFR Cluj? Campioana României a împrumutat o sumă uriaşă de bani pentru a plăti salariile

Probleme la CFR Cluj? Campioana României a împrumutat o sumă uriaşă de bani pentru a plăti salariile

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României a împrumutat o sumă imensă de bani ca să plătească salariile pe două luni şi pentru a-şi continua activitatea.

CFR Cluj a împrumutat 2 milioane de euro

CFR a împrumutat 2 milioane de euro pentru a funcţiona în continuare, iar suma va fi restituită din drepturile TV, potrivit GSP. Ardelenii au plătit salariile pe luna iunie şi iulie şi vor avea de acoperit şi datoriile către angajaţii la care au renunţat după eliminarea din Europa League. În această situaţie, doar Şumudică trebuie să primească 300.000 de mii de euro. De asemenea, asistenţii trebuie să primească câte 70.000 de euro, iar în total 14 angajaţi au plecat. 

Ardelenii ar dori să scape şi de Arlauskis şi de Chipciu, doar că ambii jucători se află încă sub contract. Lituanianul ar trebui să primească 450.000 de euro în trei ani, iar fostul mijlocaş de la FCSB mai are contract cu echipa lui Dan Petrescu până în iunie 2022, iar până atunci ar trebui să primească 800.000 de euro. 

Conducerea i-ar fi transmis lui Chipciu să hotărască până marţi dacă are de gând să plece fără pretenţii. Din lunile trecute, el are de recuperat 260.000 de euro, această sumă reprezentând salarii şi bonusuri neplătite la timp. 

Petrescu a revenit la antrenamentele echipei şi a efectuat deja câteva transferuri: Bordeianu, Boateng, Culio, Florin Ştefan. Fondul de salarii de la CFR este în valoare de 700.000 de euro lunar, acesta fiind cel mai mare din tot campionatul. De asemenea, suma ar putea scădea dacă de la echipă ar pleca Arlauskis şi Chipciu.

Clubul l-a cedat deja la Voluntari pe Meleke, iar acolo ar putea să ajungă şi Latovlevici. Ardelenii ar dori să scape de Tahiri şi Fofana. Planul lui Neluţu Varga este acelaşi şi îşi doreşte să obţină o participare în grupele Champions League. 

Performanţa din cea mai puternică competiţie intercluburi ar aduce venituri în valoare de 20 de milioane de euro. Neluţu Varga, principalul acţionar din Gruia, a cheltuit deja mai mult de 20 de milioane de euro de când a preluat echipa în 2017. El a avut nevoie de 6 milioane de euro pentru a scoate clubul din insolvenţă. 

Afla mai multe despre: cfr cluj-neluţu varga-liga 1 

viewscnt
Articole similare