Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la CFR Cluj înaintea meciului cu U Craiova din play-off: un accidentat şi un bolnav de COVID-19!

Probleme la CFR Cluj înaintea meciului cu U Craiova din play-off: un accidentat şi un bolnav de COVID-19!

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va primi vizita Craiovei sâmbătă seara, în a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, de la ora 20:30.

Pentru partida cu oltenii, Iordănescu nu se poate baza pe doi jucători din lotul său: Giedrius Arlauskis şi Denis Ciobotariu. Lituanianul s-a accidentat la ultima partidă a campioanei şi va fi indisponibil pentru cel puţin 10 zile, în timp ce ”tricolorul” mic a fost depistat cu Covid, conform Fanatik.

Două absenţe notabile la CFR înaintea partidei cu Craiova!

Astfel, clujenii nu se vor putea baza pe cei doi la meciul cu Craiova şi continuă seria ghinionistă a campioanei cu absenţele. CFR-ul a fost una dintre echipele cele mai afectate de Covid, o testare recentă de anticorpi demonstrând că aproape 80% dintre jucătorii clujeni contractaseră virusul pe parcursul ultimului an.

Sandomierski, Burcă, Manea, Ben Youssef, Susic, Vinicius, Aurelio, Păun, Deac, Pereira, Costache, Chipciu, Hoban, Bordeianu, Itu, Omrani, Debeljuh şi Rondon sunt fotbaliştii campioanei care s-au luptat cu virusul, Ciobotariu adăugându-se pe lunga listă după ultima rundă de testări.

Sâmbătă seara, Craiova îşi va disputa ultima şansă la titlu, împotriva campioanei en-titre. Oltenii se află pe a treia poziţie, la şapte puncte de CFR şi opt de FCSB, şi, dacă vor pierde cu clujenii, vor avea şanse minime să le prindă pe primele două clasate.

Partida va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20:30 şi va fi difuzată în direct, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1cfr cluju craiovacfr craiovagiedrius arlauskisdenis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare