Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la Dinamo. A apărut o nouă datorie, iar potenţialul cumpărător al clubului este tentat să renunţe

Probleme la Dinamo. A apărut o nouă datorie, iar potenţialul cumpărător al clubului este tentat să renunţe

Fotbal

Comentarii

Pe 1 octombrie era programată trecerea clubului din "Ştefan cel Mare" de sub tutela lui Ionuţ Negoiţă, către Claudiu Florică, însă noi probleme au apărut în interiorul clubului.

Se pare că, subit, a ieşit la suprafaţă o datorie de 2 milioane de euro, conform Doardinamo.ro, iar Claudiu Florică este tentat să renunţe la preluarea acţiunilor. Întreaga investiţie ar ajunge astfel la 5 milioane de euro pentru afacerist: 2 milioane de euro achitarea datoriilor, plus cele 3 milioane de euro virament direct către Ionuţ Negoiţă.

Dacă nu sa va ajunge la niciun consens, fanii lui Dinamo sunt obligaţi să-l mai suporte o perioadă pe Ionuţ Negoiţă, devenit între timp "persona non-grata" pentru întreaga suflare dinamovistă. În continuare, Negoiţă nu este dispus să mai investească în Dinamo, iar clubul "merge" din inerţie, cu investiţii minime şi aşteptări imense, aşa cum se cer în cazul echipelor de tradiţie din ţară.

Staff-ul şi jucătorii celor de la Dinamo au de primit salarii restante, iar meciul cu FCSB poate fi cel mai mai bun motiv pentru a-l obliga pe Negoiţă să urgenteze lucrurile şi să achite ce li se cuvine acestora. Un succes al "câinilor", ar trece Dinamo peste FCSB în clasament.

Claudiu Florică a confirmat că vrea să cumpere clubul Dinamo: ”E adevărat! Sunt dinamovist de când mă ştiu!”

Omul de afaceri, Claudiu Florică pare cel mai aproape să preia Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. Acesta a confirmat interesul pentru gruparea din Ştefan cel Mare.

Despre negocieri nu vreau să vorbesc prea multe, pentru că prefer discreţia afacerii în sine. Pot să spun doar că voi fi patron singur, nu vreau să cumpăr alături de alţi afacerişti. E vorba despre o structură, o societate, care îmi aparţine. Nu voi cere un alt audit, pentru că există deja unul valabil. Răspunsul final îl voi da în luna iulie, atunci voi putea spune dacă am cumpărat sau nu Dinamo. Acum e prea devreme să discutăm despre echipa administrativă sau despre staff-ul tehnic, nu ne putem da cu părerea despre ceva ce nu e al nostru. E posibil să păstrăm, e posibil să schimbăm, la momentul potrivit vom vedea”, a declarat Claudiu Florică, potrivit Fanatik, în urmă cu câteva luni.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare