Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la finalul meciului Chindia - CFR Cluj. Jurnaliştii prezenţi la stadion, bruscaţi de agenţii de pază

Probleme la finalul meciului Chindia - CFR Cluj. Jurnaliştii prezenţi la stadion, bruscaţi de agenţii de pază

Fotbal intern

Comentarii

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi CFR Cluj a avut un final tensionat. Cel puţin pentru jurnaliştii prezenţi la stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

În urma unor probleme create de suporterii echipei gazdă, care îl jigneau pe Dan Petrescu, jurnaliştii prezenţi la Ploieşti au fost trimişi în afara stadionului pentru zona mixtă, unde urmau să se realizeze interviurile cu jucătorii.

Deşi unii reporteri au rămas şi în sala de conferinţe pentru declaraţiile antrenorilor, agenţii de pază prezenţi la stadion au început să-i bruscheze pe reporteri, la insistenţele oficialilor Chindiei, ofiţerul de presă şi preşedintele Marcel Ghergu. Reporterii şi operatorii televiziunilor au fost daţi afară, urmând chiar să cheme poliţia pentru a depune plângere împotriva reprezentanţilor Chindiei.

Deşi la stadionul "Ilie Oană" s-a prezentat un echipaj de poliţie, în ciuda declaraţiilor reprezentantului firmei de pază, care a recunoscut că reporterii au fost bruscaţi, autorităţile n-au luat nicio decizie în privinţa scandalului creat.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare