Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la Manchester United! Un jucător are cerinţe IMPOSIBILE pentru prelungirea contractului. Vrea un salariu de cinci ori mai mare

Probleme la Manchester United! Un jucător are cerinţe IMPOSIBILE pentru prelungirea contractului. Vrea un salariu de cinci ori mai mare

Manchester United

Comentarii

Un jucător de la Manchester United ezită să îşi prelungească contractul şi cere un salariu de cinci ori mai mari decât câştigă în prezent. Pe fir a intrat şi FC Barcelona.

Contractul lui Marcus Rashford expiră în 2020, dar agentul jucătorului nu se grăbeşte să se pună la masa negocierilor cu oficialii lui United. Tânărul atacant al "diavolilor" este dorit de mai multe cluburi din Europa, iar printre ele se află şi Barcelona. 

300.000 de lire sterline este salariul pe care l-ar vrea Rashford pentru a semna prelungirea cu United, potrivit celor de la Daily Mail, ceea ce înseamnă aproximativ 11 milioane de euro pe an, mai mult decât câştigă şi David De Gea în acest moment. 

  • 13 goluri în 43 de meciuri are englezul în acest sezon pentru "diavoli" 
  • În sezonul 2015-2016 a fost promovat Rashford la prima echipă a lui United 
  • 80 de milioane de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com 

Contractul jucătorului expiră în 2020, dar clubul de pe Old Trafford are opţiunea de a mai prelungi automat înţelegerea pe încă un sezon. Cu toate acestea, dacă va exista interes concret pentru el, United va trebui să îi mulţumească pretenţiile financiare, în caz contrar va trebui să îl vândă. 

Pista Barcelona este una plauzibilă, din moment ce clubul blaugrana îi caută un înlocuitorul lui Luis Suarez, ajuns la 32 de ani. 

Afla mai multe despre: rashfordmanchester united 

viewscnt
Articole similare