Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la PSG! Un jucător a ieşit de pe teren, în mijlocul antrenamentului

Probleme la PSG! Un jucător a ieşit de pe teren, în mijlocul antrenamentului

PSG

Comentarii

Concurenţa pe poziţia de fundaş stânga este mare la PSG. Bernat este titularul indisputabil, iar până la plecarea lui Tuchel, tânărul Bakker era a doua soluţie, iar Kurzawa ultima soluţie, doar de urgenţă. Venirea lui Pochettino a schimbat însă ierarhia, iar acum Bakker a devenit nemulţumit de şansele limitate pe care le-a primit. Tânărul olandez a ajuns atât de frustrat încât a părăsit terenul la antrenament, în mijlocul desfăşurării acestuia.

PSG are un avantaj de 3 goluri în faţa Barcelonei în Liga Campionilor, dar nu totul merge bine pe Parc des Princes. Parizienii se află pe locul 2 în campionat, la un punct de Lille şi cu un meci în plus jucat, iar venirea lui Pochettino pare să fi destabilizat echipa. Preferinţa sa de a îl folosi pe Kurzawa peste Bakker l-ar fi supărat pe tânărul olandez, care juca destul de des sub tehnicianul anterior şi nu ar fi satisfăcut de minutele pe care le primeşte la momentul actual. Astfel, Bakker a plecat în mijlocul unui antrenament, indiferent faţă de strigătele care îl chemau înapoi.

Sesiunea de antrenament pe care a părăsit-o tânărul olandez era una specială pentru membrii echipei ce nu jucaseră în meciul anterior. Bakker a devenit frustrat de indicaţiile antrenorilor de fitness şi a părăsit terenul, dând cu piciorul într-un panou publicitar în drum spre vestiar. Martori ai faptei susţin că membrii staff-ului strigau ”Mitch, hai înapoi, hai înapoi”, dar jucătorul nu ar fi dat importanţă îndemnelor acestora şi ar fi continuat să meargă nervos spre tunel.

După acest incident, jucătorul şi-a realizat greşeala şi a continuat prin a îşi cere scuze membrilor staff-ului ce conduceau acel antrenament. Astfel, datorită recunoaşterii vinei, Bakker a scăpat de o pedeapsă mai aspră.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare