Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la un club din Premier League! A fost confirmat al 3-lea caz de coronavirus

Probleme la un club din Premier League! A fost confirmat al 3-lea caz de coronavirus

Premier League

Comentarii

Problemele pentru campionatul englez continuă. Premier League nu şi-a găsit o dată pentru reluare şi este afectat în mod constat de coronavirus. Brighton, clubul de care aparţin Florin Andone şi Tudor Băluţă, a confirmat încă un caz.

Paul Barber, vicepreşedintele clubului Brighton & Hove Albion, a confirmat existenţa unui al treilea caz de coronavirus la echipă. 

Oficialul clubului nu a vrut să dezvăluie identitatea fotbalului depistat pozitiv, însă acest caz poate să afecteze situaţia campionatului de fotbal din Anglia. 

Veste rea despre reluarea Premier League! Oficialul unui club surprinde: “Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului”

Preşedintele clubului Aston Villa, Christian Purslow, a declarat că grupările din Premier League sunt departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului, întrerupt de pandemia de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului. Mi s-a spus cât de mult doreşte guvernul să reia fotbalul. Încă sunt de părere că vom încheia acest sezon, dar întrebarea este: Când şi cum? Da, desigur, trebuie să am grijă de interesele clubului meu, dar este de datoria celor 20 de cluburi din Premier League să găsească o formulă care, ştim, va fi departe de perfecţiune, dar va permite fotbalului să reia sezonul", a declarat Purslow, pentru The Times.

Afla mai multe despre: brightoncoronavirus 

viewscnt
Articole similare