Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la Viitorul! Cătălin Anghel a analizat ultima perioadă a echipei: "Am început să ne pierdem încrederea"

Probleme la Viitorul! Cătălin Anghel a analizat ultima perioadă a echipei: "Am început să ne pierdem încrederea"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul care-i ţine locul lui Mircea Rednic la Viitorul, Cătălin Anghel, a oferit primele reacţii după ce echipa sa a pierdut acasă cu FC Voluntari, scor 1-0.

VIDEO | Viitorul - Voluntari 0-1

FC Voluntari a învins, luni, în deplasare, scor 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XXII-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Viitorul este pe locul 10, cu 25 de puncte, în timp ce FC Voluntari e pe locul 14, cu 20 de puncte. 

La final, Cătălin Anghel, cel care îi ţine locul lui Mircea Rednic, depistat pozitiv cu COVID-19, a explicat ce s-a întâmplat cu echipa: 

"E greu să vorbeşti după încă o înfrângere. Factorul psihologic a jucat un rol important. Nu scuză faptul că n-am reuşit să fim lucizi, să împingem jocul mai mult,  să avem mai multă răbdare. Am început să ne pierdem încrederea, s-a văzut, chiar dacă avem jucători cu experienţă. Câbnd joci la trei zile, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să recuperezi echipa fizic şi mental. Azi au jucat cam aceiaşi jucători şi nu e uşor. 

Trebuie să fim mult mai drastici cu noi şi să muncim mai mult, să fim mai uniţi şi să credem că putem câştiga. Mergem la Piteşti să câştigăm. Cred că tot eu voi conduce echipa cu FC Argeş", a declarat Cătălin Anghel. 

Afla mai multe despre: catalin anghelviitorulvoluntari 

viewscnt
Articole similare